Seizoen 2 van 'Homecoming' nu te zien op Amazon Prime Video

donderdag 21 mei 2020
Foto: © Amazon Prime Video/BOBBERY AMSTERDAM 2020

Het tweede seizoen van 'Homecoming' is beschikbaar vanaf 22 mei met een nieuw mysterie en een nieuwe actrice, namelijk Janelle MonŠe. Haar personage wordt wakker in een roeiboot die op een meer drijft, ze herinnert zich niet hoe ze daar gekomen is en ze weet niet eens wie ze is.

De zoektocht naar haar identiteit leidt haar naar het centrum van de Geist Group, het onconventionele healthcare bedrijf achter het Homecoming Initiative. Dit bedrijf helpt mensen met soortgelijke problemen als die van haar.

In het tweede seizoen verschijnt Stephan James in zijn rol als Walter Cruz. Hij herinnert zich dat er een nog verraderlijkere versie van het programma aan de gang is, net wanneer hij een nieuw leven probeert op te bouwen na de trauma's van de oorlog en zijn behandeling bij het Homecoming Initiative. Hong Chau keert terug als Audrey Temple, de anonieme en ondergeschikte bij de Geist Group. Ze bevindt zich onverwachts een positie die zich aan de top van het bedrijf bevindt.

Andere leden van de cast voor seizoen twee zijn Oscarwinnaar Chris Cooper, als Leonard Geist de oprichter van het bedrijf, en Emmy-winnaar Joan Cusack, als Francine Bunda de excentrieke militaire vrouw.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers