Eminem wil in jury 'X Factor'

zondag 29 november 2009

Eminem heeft aangegeven dat hij wel zou willen zetelen in de jury van 'X Factor' en heeft zijn diensten dan ook al aangeboden bij juryvoorzitter Simon Cowell.

Volgens Eminem heeft de huidige jury niet genoeg ervaring met hoe het is om te leven als een ster. Volgens de blanke rapper moet je de kandidaten kunnen voorbereiden op het echte leven als artiest en kunnen vertellen over de druk en minder aangename kantjes die bij beroemdheid komen kijken.

Verder garandeert Eminem dat er een toekomstige wereldster zou winnen als hij in de jury zou mogen zetelen terwijl er nu te vaak gemiddelde zangers en zangeres de eindoverwinning binnenhalen.

Verder wil de wereldster een lans breken voor hiphoppers met talent:  'Er zijn veel getalenteerde Britse hiphoppers, maar die krijgen nooit de kans. Dat zou wel anders zijn als ik in de jury zat', aldus The Slim Shady.

Bron: Het Laatste Nieuws


 

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders' (RTL 4)

Met de finale in zicht, groeit het onderlinge wantrouwen. Zelfs de Verraders bekijken elkaar met argusogen. Een van de Getrouwen probeert de groep voorzichtig mee te krijgen, maar belandt zelf in een zee van verdenkingen. In een kasteel waar paranoia hoogtij viert, is strategie de sleutel.

'De Verraders', om 20.00 uur op RTL 4.

Dossiers