'Ink Master': onderlinge strijd krijgt een bittere smaak

zondag 17 maart 2019

In de vijfde aflevering van 'Ink Master: Meesters van de Lage Landen – Shop Wars' loopt de spanning tussen de duo's hoog op.

Deze week krijgen ze de opdracht 'kleur' voor hun kiezen waarbij de duo’s moeten laten zien dat ze in staat zijn om de favoriete superheld van hun canvas tot leven te brengen. Extra lastigheid: het inkleuren vraagt niet alleen van de artiesten een enorm strakke hand, het vraagt ook het uiterste van de canvassen. Op die pijn is niet iedereen voorbereid.


Alsof dit nog niet voldoende is begint de saamhorigheid onder de kandidaten ook de eerste scheuren te vertonen. Wordt er openlijk betwist wie eigenlijk wel er eigenlijk niet in de wedstrijd thuishoort, verloopt de samenwerking tussen de duo’s ook niet even soepel en stoken Johnny en Cordell het vuurtje nog ens extra op.

'Ink Master: Meesters van de Lage Landen – Shop Wars' staat garant voor heftige eliminaties, het testen van de creativiteit van de deelnemers en verbluffende tattoo ontwerpen. Het programma wordt gepresenteerd door Dennis Weening. Hij wordt bijgestaan door gerenommeerde juryleden Robert Aalbers en Vinnie Stones. Zij kijken streng - doch rechtvaardig - naar de skills van de shop vertegenwoordigers: creativiteit, techniek én doorzettingsvermogen worden op de proef gesteld. De duo’s worden tot het uiterste getest om te bepalen of zij alles in huis hebben om de felbegeerde titel: Meesters van de Lage Landen op hun naam te schrijven en uiteindelijk naar huis te gaan met 25.000 euro.

'Ink Master: Meesters van de Lage Landen - Shop Wars', elke maandag om 21.30 uur op Spike!

Persbericht Spike
http://www.spiketv.nl

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders' (RTL 4)

Met de finale in zicht, groeit het onderlinge wantrouwen. Zelfs de Verraders bekijken elkaar met argusogen. Een van de Getrouwen probeert de groep voorzichtig mee te krijgen, maar belandt zelf in een zee van verdenkingen. In een kasteel waar paranoia hoogtij viert, is strategie de sleutel.

'De Verraders', om 20.00 uur op RTL 4.

Dossiers