Vanaf zondag 'MTV's Just Tattoo of Us Benelux'

zaterdag 16 maart 2019
Foto: MTV - © Viacom Benelux 2019

In de Nederlandstalige versie van MTV's 'Just Tattoo of Us' verwelkomen MTV-hosts Koen Kardashian en Jaimie Vaes diverse duo's: vrienden, familie of koppels, die voor elkaar een tattoo ontwerpen.

Maar er is een catch... Ze krijgen de tattoo pas te zien wanneer deze al is vereeuwigd op hun huid: de ultieme vertrouwenstest!

Channah Koerten, bekend van MTV's 'Ex on the Beach: Double Dutch' en het MTV programma 'Scoor de Zomer Door' gaat aan de slag als Social Host voor Just Tattoo of Us Benelux. Wekelijks verzorgt Channah op zondag een Instagram Take Over  waar ze de interactie aan gaat met de kijker. Zij beantwoordt de meest prangende vragen van het publiek en deelt haar mening over de vereeuwigde tattoo’s van de deelnemers. Zijn ze lief, wreed, awkward of juist ontzettend grappig? Wil je meekijken? Check dan elke zondag het Instagram account van MTV: @MTVnl

Naast haar betrokkenheid als Social Host heeft Channah ook een aantal afleveringen gepresenteerd met Koen, toen Jaimie wat meer ruimte nodig had tijdens de opnames vanwege haar zwangerschap.

'MTV’s Just Tattoo of Us Benelux', vanaf 17 maart elke zondag om 21.30 uur op MTV.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers