Vanaf zondag 'MTV's Just Tattoo of Us Benelux'

zaterdag 16 maart 2019

In de Nederlandstalige versie van MTV's 'Just Tattoo of Us' verwelkomen MTV-hosts Koen Kardashian en Jaimie Vaes diverse duo's: vrienden, familie of koppels, die voor elkaar een tattoo ontwerpen.

Maar er is een catch... Ze krijgen de tattoo pas te zien wanneer deze al is vereeuwigd op hun huid: de ultieme vertrouwenstest!


Channah Koerten, bekend van MTV's 'Ex on the Beach: Double Dutch' en het MTV programma 'Scoor de Zomer Door' gaat aan de slag als Social Host voor Just Tattoo of Us Benelux. Wekelijks verzorgt Channah op zondag een Instagram Take Over  waar ze de interactie aan gaat met de kijker. Zij beantwoordt de meest prangende vragen van het publiek en deelt haar mening over de vereeuwigde tattoo’s van de deelnemers. Zijn ze lief, wreed, awkward of juist ontzettend grappig? Wil je meekijken? Check dan elke zondag het Instagram account van MTV: @MTVnl

Naast haar betrokkenheid als Social Host heeft Channah ook een aantal afleveringen gepresenteerd met Koen, toen Jaimie wat meer ruimte nodig had tijdens de opnames vanwege haar zwangerschap.

'MTV’s Just Tattoo of Us Benelux', vanaf 17 maart elke zondag om 21.30 uur op MTV.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders' (RTL 4)

Met de finale in zicht, groeit het onderlinge wantrouwen. Zelfs de Verraders bekijken elkaar met argusogen. Een van de Getrouwen probeert de groep voorzichtig mee te krijgen, maar belandt zelf in een zee van verdenkingen. In een kasteel waar paranoia hoogtij viert, is strategie de sleutel.

'De Verraders', om 20.00 uur op RTL 4.

Dossiers