Yasmine en Roy zetten 'Ex on the Beach: Double Dutch' op zijn kop

dinsdag 16 april 2019
Foto: MTV - © Viacom Benelux 2019

Nog maar vijf all stars te gaan en de 'Ex on the Beach: Double Dutch'-villa lijkt compleet. De twee hete singles die zich aansluiten in het rijtje van 'Harrie van 't Kamp', Wayne, Sharon en Esmee, zijn de Vlaamse Roy en Yasmine.

Twee bekende gezichten uit de eerdere seizoenen van deze succesvolle MTV-realityserie. De temperamentvolle Yasmine ging de confrontaties met exen tijdens het vierde seizoen van 'Ex on the Beach: Double Dutch' niet uit de weg. Mooiboy Roy was in het derde seizoen met name bezig met het versieren van de dames, maar had daar wat moeite mee en keerde als eenzame single terug naar huis. Vinden Yasmine en Roy dit keer vurige liefde of slaat de vlam in de pan als er nieuwe exen aanspoelen? 'Ex on the Beach: Double Dutch' is iedere zondag, tijdens onze vaste guilty pleasure avond, om 21.30 uur te zien bij MTV.

'Als er een meisje iets doet wat mij niet aanstaat, tja… dan kan het wel eens gebeuren dat ik uithaal' – Yasmine

Yasmine (21), grande-vedette van realityseries, kennen we van haar deelname aan het vierde seizoen van 'Ex on the Beach: Double Dutch'. Daar ging zij regelmatig in gevecht met haar ex Mezdi en met Lena, want van een beetje drama houdt deze Belgische schone wel. Ze gaat met haar temperament geen ruzie uit de weg en slikt haar woorden niet in. Dit feestbeest gaat in het leven altijd haar dromen achterna. Maar vindt zij in de villa de man van haar dromen of wordt dit avontuur een ware nachtmerrie?

'Ge zijt geen player als ge echt goed erin bent' – Roy

De 26-jarige Roy deed mee aan het derde seizoen van 'Ex on the Beach: Double Dutch'. Zijn missie om de vrouwen één-voor- één te versieren, liep in de soep. Want aan het einde van het avontuur zat hij als single terug in het vliegtuig. Door zijn player attitude zijn er veel vrouwen die kwaad op hem zijn en er zijn wel degelijk exen die hem terug willen pakken. Welke van zijn exen duikt op? Wordt zijn hart veroverd of ontstaat er trouble in player paradise?

De vijfde verjaardag van 'Ex on the Beach: Double Dutch' vieren we met een groots nieuw seizoen. Negen populaire singles van de afgelopen vier seizoenen keren nog één keer terug tijdens dit ‘all star season’. Ze vertrekken opnieuw naar een paradijselijk eiland voor een zomer vol liefde… Ze feesten, daten en flirten er lustig op los. Dit alles in combinatie met zon, zee en strand vormt het perfecte decor voor prille romances, (een) one-night-stand(s) of misschien wel het vinden van de ware (vakantie)liefde. Net als de vonken er vanaf vliegen komt er onverwacht bezoek...

Denken ze dit keer te kunnen ontsnappen aan de Tablet of Terror? Met nieuwe exen die aanspoelen op de witte stranden van Thailand krijgen de all stars wederom het vuur aan de schenen gelegd. Sommigen willen wraak en anderen hopen (stiekem) op het aanwakkeren van een oude romance. Eén ding is zeker; dé guilty pleasure van de Nederlandse en Vlaamse televisie komt terug en dit ‘all star season’ is explosiever, sexyer en dramatischer dan ooit. Niemand weet waar en wanneer er een nieuwe ex opduikt en dat levert flink wat drama op... Welke EX is next?

'Ex on the Beach: Double Dutch' is vanaf 19 mei iedere zondag om 21.30 uur, tijdens de vaste guilty pleasure avond, te zien op MTV.

'Ex on the Beach: Double Dutch' wordt geproduceerd door No Pictures Please, onderdeel van Fremantle. De digitale content wordt geproduceerd door Tigris Media BV.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers