Albert Verlinde biedt Humbert Tan zijn excuses aan

woensdag 26 januari 2022
Foto: RTL 4 - © Roland J Reinders/RTL 2016

In 'Shownieuws' heeft Albert Verlinde zijn verontschuldigingen aangeboden aan Humberto Tan voor enkele uitspraken die hij een week eerder in datzelfde adres had gedaan. Dat meldt het AD.

Albert Verlinde liet zich vorige week in 'Shownieuws' uit over gedrag van Humberto Tan dat als 'grensoverschrijdend' kon worden gezien. Het ging over de periode van Tan als presentator van 'RTL Late Night'. Nu zegt Verlinde dat hij spijt heeft van 'die belachelijke en stomme uitspraken'. 'Ik wil echt hierbij zeggen dat ik ongelofelijk veel spijt heb en mijn oprechte excuses aanbied aan Humberto voor die idiote, domme uitspraken', zo citeert het AD Albert Verlinde.


De uitspraken van Verlinde dateren van vorige week toen de storm rondom 'The Voice Of Holland' in alle hevigheid was losgebarsten. Het was volgens Albert Verlinde niet de bedoeling dat mensen 'alles op één hoop zouden gaan gooien'. De showbizzkenner stelt dat hij Tan enkel als voorbeeld gebruikte om aan te tonen wat destijds de heersende bedrijfscultuur bij RTL was.

Humberto Tan reageerde meteen na de uitspraken op Twitter waar hij fel van zich afbeet. Hij deed ook aangifte tegen Albert Verlinde wegens 'lasterlijke uitspraken'.

Bron: ad.nl


Lees ook:
Humberto Tan doet aangifte tegen Albert Verlinde
RTL schrapt 'The Voice of Holland' na aantijgingen seksueel grensoverschrijdend gedrag en machtsmisbruik

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers