Ontdek de teaser trailer voor de nieuwe Nederlandse Disney+ Original dramaserie 'Nemesis'

zondag 28 juli 2024

Disney+ heeft vandaag de teaser trailer onthuld voor de eerste Nederlandse Disney+ Original dramaserie 'Nemesis'. De nieuwe thrillerserie is vanaf 16 oktober exclusief te streamen op Disney+.

'Nemesis' is een complotthriller over financiële misdaad en belastingontwijking in de top van Nederland: een schaduwwereld vol brievenbusfirma’s en doodlopende paper trails. Sylvia van Maele, officier van justitie in Den Haag, en Lars van Deurnen, rechercheur bij de FIOD, volgen geldsporen en criminele afrekeningen op zoek naar misdadigers. Ze worden geconfronteerd met een meedogenloze elite die ten koste van alles haar rijkdom en macht wil beschermen.



Wanneer de grens tussen Sylvia’s persoonlijke en professionele leven vervaagt, duurt het niet lang voordat ze zich realiseert dat de regels en praktijken die haar werk onmogelijk maken er niet zomaar zijn. Ze moet op haar intuïtie leren vertrouwen om te overleven, zelfs als dat betekent dat ze in opstand moet komen tegen de mensen die ze het meest vertrouwt.

'Nemesis' is de eerste Nederlandse dramaserie voor Disney+. In de serie schitteren Lies Visschedijk (Sylvia van Maele), Romana Vrede (Lars van Deurnen), Peter Blok (Ed Koppers), Jade Olieberg (Nina Jacobs), Bram Suijker (Marcus Frederiks), Chris Peters (Martin Heezink) en Florian Regtien (Julius Koppers.) in de hoofdrollen. De serie is geproduceerd door Sander van Meurs en Pieter Kuijpers van Pupkin, bekend van onder 'Van God Los', 'The Spectacular', 'Ares' en 'Riphagen'. De serie is gecreëerd door Willem Bosch en geschreven door Amira Duynhouwer, Saar Ponsioen en Ashar Medina. Willem Bosch en Aniëlle Webster hebben de achtdelige serie geregisseerd.

'Nemesis' is gebaseerd op de roman van Simon de Waal.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Million Dollar Desert' (NET5)

De ongelijke verdeling van het schaarse voedsel zorgt voor een verhitte strijd in de woestijn. En als de voorraden kunnen worden aangevuld, bij een handelspost van de bedoeïen, wordt de loodzware tocht erheen een speler bijna fataal. In de felle strijd tussen de kampen om zoveel mogelijk polsbandjes in het eigen kamp te krijgen, wordt een speler van het andere team strategisch ingezet. Maar intussen wordt, ongezien voor de rest, voedsel achtergehouden door twee woestijnbewoners die een eigen derde kamp willen gaan beginnen.

'Million Dollar Desert', om 21.25 uur op NET5.

Dossiers