Aanstaande maandag start het nieuwe seizoen 'Atlas' in Suriname

zondag 17 augustus 2014

Aanstaande maandag start een nieuwe seizoen van de avonturenserie 'Atlas' bij de AVRO op Nederland 3. Het tweede seizoen speelt zich af in Suriname waar in totaal 12 BN'ers in de voetsporen treden van de goudzoekers.

In de eerste aflevering worden Tim Murck, Frieda Mulisch, Bob de Jong, Shary An, Negativ en Kimberley Klaver gedropt in de Suriname Rivier en bestormen Fort Nieuw Amsterdam. In een zenuwslopende race dwars door de buitenwijken van Paramaribo gaan de twee teams op zoek naar vliegtickets die hen toegang geven tot de rauwe goudvelden van het wetteloze zuiden van Suriname…


De komende weken maken Stacey Rookhuizen, Tim Haars, Robert Schoemacher, Tess Milne, Yootha Wong-Loi-Sing en Brace het deelnemersveld van Atlas compleet. De goudzoekersroute voert de avonturiers te voet en per boot door dichte regenwouden op zoek naar de goudkuilen in het zuiden. In elk van de tien etappes strijden twee teams om een stuk van de 'Atlas': de kaart die uiteindelijk de vindplaats zal prijsgeven van 'het goud uit het regenwoud'.

Bezoek http://www.avrotros.nl/atlas wekelijks voor veel backstagemateriaal over de kandidaten, Lauren Verster en over de plaatsen die worden aangedaan in het programma.

'Atlas', maandag 18 augustus om 20.30 uur bij de AVRO op Nederland 3.

DOSSIER: Najaar 2014: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers