Ali B jurylid in 'Holland's Got Talent'

woensdag 1 juli 2020

Ali B zal dit seizoen als jurylid bij 'Holland's Got Talent' te zien zijn bij RTL 4. RTL heeft Ali B gevraagd omdat de in de VS woonachtige Dan Karaty op dit moment vanwege de corona-maatregelen niet vanuit de VS naar Nederland kan reizen.

Naast Ali B bestaat de jury van 'Holland's Got Talent' uit: Angela Groothuizen, Chantal Janzen en Paul de Leeuw. Het programma wordt gepresenteerd door Humberto Tan.


Peter van der Vorst, Directeur Content RTL: 'Wij hebben voor Ali B gekozen omdat hij sinds 'X Factor' en natuurlijk bij 'The Voice of Holland' heeft bewezen dat hij een fantastisch jurylid is, dat met humor en kunde mensen kan beoordelen op hun prestaties. Natuurlijk vinden we het ontzettend jammer dat Dan door de vliegrestricties niet bij de audities van 'Holland's Got Talent' kan zijn. Hij is een zeer gewaardeerd jurylid en zodra de omstandigheden dat toelaten, kan hij zijn juryplek weer innemen.'

Ali B: 'Ik vind het jammer dat Dan er niet bij kan zijn, maar ik kijk er erg naar uit om aan 'Holland's Got Talent' mee te werken. De afwisseling van zoveel verschillende mensen met uiteenlopende talenten maakt 'Holland's Got Talent' juist zo leuk. En ik wil mij hierdoor laten verrassen en inspireren, samen met de andere juryleden. Ik heb er zin in!'

Het elfde seizoen van 'Holland's Got Talent' is vanaf 29 augustus om 20.00 uur te zien bij RTL 4. De opnames van de audities starten op 2 juli. Het programma wordt geproduceerd door Blue Circle.

DOSSIER: Najaar 2020: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Bed & Breakfast' (foto: © Omroep MAX 2020)

Marieke en Gert hebben een vooroorlogse boerderij in Zeeland verbouwd tot een hedendaags onderkomen met een aantal B&B-kamers. Daarna ontvangen Silvia en Walther de gasten in hun pittoreske dorpje. Zij hebben twee bijzondere kamers waar een hoop te zien valt. Als laatste mogen Ageeth en John de gasten hun bed and breakfast laten zien aan de Loosdrechtse Plassen.

'Bed & Breakfast', om 20.35 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers