Beau van Erven Dorens presenteert ''t Is Hier Fantasties!'

woensdag 4 juni 2014

De televisiehit van de jaren '90 ''t Is Hier Fantasties!' keert terug bij SBS6. In een geheel nieuw hedendaags jasje gaat presentator Beau van Erven Dorens op bezoek bij Nederlanders die in het buitenland op vakantie zijn.

In dit heerlijke 'meekijk'-programma is te zien hoe Nederlanders het liefste hun vakantie in Europa doorbrengen. ''t Is Hier Fantasties!' brengt duidelijk de tegenstellingen in vakantievoorkeuren naar voren; van luxe villa's tot zeilweekjes, van nudistencampings tot diep in de nacht feesten. Beau brengt met zijn altijd nieuwsgierige inslag in beeld hoe Nederlanders hun vakanties in Europa besteden.


Beau van Erven Dorens neemt als presentator het stokje over van Ursul de Geer. Zo zien we yogahipsters en nachtvlinders op Ibiza, nudisten in Kroatie, feestvakanties in Chersonissos en vakantiegangers op campings in Zuid-Frankrijk. Elke aflevering reis je met Beau door verschillende landen binnen Europa om te zien hoe Nederlanders hun vakantie het liefste doorbrengen. Natuurlijk beschouwt Beau op zijn eigen onnavolgbare manier vakantievierend Nederland. Zo komt hij de meest bijzondere verhalen tegen en beleeft hij hysterische gebeurtenissen.

Ursul de Geer, geestelijk vader van het programma, vindt Beau de ideale opvolger van zijn vroegere tv-hit: 'Wie kan mij nou beter opvolgen dan Beau? Hij kan zich in nagenoeg iedere situatie verplaatsen en benaderd mensen altijd met een open en eerlijk vizier. Ik weet zeker dat hij met ‘fantastiese’ verhalen thuiskomt.'

''t Is Hier Fantasties!', vanaf 22 augustus om 21.30 uur bij SBS6.

DOSSIER: Najaar 2014: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers