Beer Bollo ontdekt op humoristische wijze de natuur in Minikids-blok

vrijdag 2 oktober 2015

Vanaf 3 oktober aanstaande is de gloednieuwe televisieserie 'De Avonturen van Bollo' iedere zaterdag- en zondagochtend rond 06.55 uur te zien in het Minikids blok bij RTL Telekids.

In de televisieserie nemen Bollo en zijn vriendjes Saar, Bijtje en Egel de jonge kijkers mee de natuur in. Samen beleven ze vele avonturen. Zo gaan ze kamperen, schat zoeken, vliegeren, picknicken en nog veel meer. Op een humoristische en positieve manier leren kinderen in het programma meer over de natuur, hoe leuk het is om de natuur te ontdekken en hoe je elkaar kunt helpen en samenwerken.


De beer Bollo is de populaire mascotte van de bekende vakantieaanbieder Landal GreenParks. Het is voor het eerst dat de beer zijn eigen televisieserie krijgt. Naast de lancering van de kinderserie, is er een speciale Bollo-app voor smartphones en tablets te downloaden vanaf 10 oktober.  In deze gratis app gaan kinderen samen met Bollo en zijn vrienden op ontdekkingsreis door het bos en beleven ze allerlei avonturen. Ook zijn alle afleveringen van de televisieserie na uitzending terug te kijken in de app. Zowel de televisieserie als de app zijn ontwikkeld voor kinderen in de leeftijd van 2 tot 6 jaar.

'De Avonturen van Bollo', zaterdag 3 oktober en zondagochtend 4 oktober rond 06.55 uur bij RTL Telekids, op het kanaal van RTL 8.

 

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers