Bekende YouTube-sterren in light-horror-serie 'DARE' bij Videoland

woensdag 16 augustus 2017

In aanloop naar Halloween brengt Videoland dit najaar de nieuwe tiendelige jongerenserie DARE. Dit is de eerste serie in zijn soort, waarin onder anderen de bekende YouTubers Kaj van der Ree, Dionne Slagter, Holly Mae Brood, Stefan Jurriens en Thomas van der Vlugt een acteerrol gaan vervullen.

De opnames van de Videoland-serie vinden momenteel plaats in een voormalig gesticht in de buurt van Haarlem. 'DARE' heeft de thrill van found-footage-horror, met tien minuten per aflevering - de bitesize-lengte van een vlog - en een actueel thema: 'Hoe ver ben je bereid te gaan om populair te zijn?'


Het verhaal van 'DARE' gaat over de populaire YouTuber Justin, die tijdens een YouTube-opdracht in een verlaten gesticht per ongeluk een kwade geest ontwaakt. Dát moet hij filmen: alles voor meer volgers! Als de demon echter in zijn social media klimt en Justins populariteit te gronde richt, is hij gedwongen de confrontatie aan te gaan met de geest, zichzelf én een diep weggestopt geheim uit zijn verleden.

'DARE' wordt geproduceerd door CYCLOOP Televisieproducties en geregisseerd door Michiel Doekes.

'DARE', dit najaar bij Videoland.

Persbericht Videoland
http://www.videoland.com

DOSSIER: Najaar 2017: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers