Ben Saunders grote winnaar TMF Awards 2011

maandag 13 juni 2011

Zondag stond de Javakade in Amsterdam met ruim 10.000 bezoekers volledig op zijn kop en geheel in het teken van het derde TMF Awards Festival. In de stralende zon werden voor de 15e keer verschillende TMF Awards uitgereikt aan de grootste talenten van entertainmentland. Ben Saunders kwam vandaag als grote winnaar uit de bus. Hij won awards in maar liefst drie categorieën, hij nam zowel de Beste Live Act, Beste Man als ook de TMF Borsato Award mee naar huis.

Naast Ben Saunders viel ook broer Dean in de prijzen, want hij kreeg zijn eerste gouden plaat voor zijn single You and I Both. Billy the Klit samen met Dennis Weening zorgden vandaag op TMF Mainstage voor een spetterende opening van het TMF Awards Festival met hun speciaal voor deze derde editie gemaakte anthem, Don't Be Shy. Ook gaf Rochelle, de kersverse nieuwe winnares van de X-Factor, een optreden tot groot enthousiasme van het publiek.

Er werden gedurende de avond op verschillende podia optredens verzorgd en awards uitgereikt. De Jeugd van Tegenwoordig, Chuckie, Ben Saunders Go Back To The Zoo, Kane, Don Diablo ft. Dragonette, Keizer, Rochelle, Gers en The Partysquad ft. The Opposites, Sef, Gers & Dio gaven optredens op TMF Main Stage.
MakeBelieve, Dean Saunders, A Silent Express, Fouradi en Mr. Polska waren te zien op het DELL Superchart Stage.

Op het Totally Summer Stage waren Sunnery James & Ryan Marciano, Daniel Lippens, Billy The Klit, Vato Gonzalez & MC Tjen, Bassjackers, Alvaro en Michael Mendoza te zien.

Winnaars TMF Awards 2011


  • BESTE LIVE ACT - Ben Saunders
  • BESTE VIDEO - The Partysquad & Reverse ft. Gers, Adje & Jayh - Ik ga hard
  • BESTE MAN - Ben Saunders
  • BESTE VROUW - Caro Emerald
  • TMF BORSATO AWARD - Ben Saunders
  • TMF SUPERCHART AWARD - Tiësto - C'mon (Catch 'em by suprise)
  • TMF PURE AWARD - Keizer
  • TMF DANCE AWARD - Chuckie

'TMF Awards Festival Report'
De hoogtepunten van het TMF Awards Festival met de uitreikingen zie je in het TMF Awards Festival report op zondag 19 juni om 12.00 uur op het digitaal kanaal TMF NL. In de daarop volgende week zenden we alle concerten van het TMF Awards Festival afzonderlijk uit, iedere dag een ander concert om 10.00 uur en 17.00 uur op TMF NL.

TMFawards

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders' (RTL 4)

Met de finale in zicht, groeit het onderlinge wantrouwen. Zelfs de Verraders bekijken elkaar met argusogen. Een van de Getrouwen probeert de groep voorzichtig mee te krijgen, maar belandt zelf in een zee van verdenkingen. In een kasteel waar paranoia hoogtij viert, is strategie de sleutel.

'De Verraders', om 20.00 uur op RTL 4.

Dossiers