'Big Brother' geeft alle macht aan de kijker

dinsdag 9 maart 2021

115 camera's, 68 dagen op de teller, acht overgebleven bewoners, zeven exits, vier vrijwillige vertrekken en 0 privacy: zijn experiment heeft nog maar 32 dagen te gaan en daarom besluit 'Big Brother' dat het anders moet.

Hij geeft de kijker meer macht dan ooit: niet de bewoners zelf, maar de kijker zal gaan nomineren deze week.


'Big Brother' geeft deze week al zijn macht uit handen, door de kijker te laten beslissen over het lot van zijn bewoners. Anders dan anders, bepaalt de kijker niet alleen welke bewoner het huis moet verlaten, maar ook in de eerste plaats wie er op de nominatielijst komen te staan. Een rol die normaliter was weggelegd voor de bewoners zelf. 'Big Brother' zal het nieuws op dinsdagochtend 9 maart aan de bewoners vertellen. Dit is meteen in de 24/7 livestreams te zien, als ook in de reguliere aflevering dezelfde avond. Wat de bewoners niet weten, is dat in plaats van twee, drie van hen genomineerd zullen worden.

Jill, Julie, Liese, Matt, Michel, Naomi, Nick en Zoey zijn de acht overgebleven bewoners in het 'Big Brother'-huis. Er kan gestemd worden van dinsdag 9 maart van 12.00 uur tot woensdag 10 maart 12.00 uur via www.rtl.nl/bigbrother. Julie is huismeester en kan niet genomineerd worden. De nominaties worden bekend in de aflevering van woensdag 10 maart. De ontknoping, waar de kijker beslist wie van de genomineerden het huis moet verlaten, is te zien in de 'Big Brother' live-uitzending van donderdag 11 maart.

'Big Brother' wordt elke werkdag om 21.30 uur en elke zaterdag om 18.00 uur uitgezonden bij RTL 5 en Videoland. Elke donderdag is om 21.30 uur de liveshow 'Big Brother: Live' te zien, gepresenteerd door Geraldine Kemper en Peter Van de Veire. Bij Videoland kan via twee livestreams 24/7 worden meegekeken met de bewoners in het 'Big Brother' huis. Alle reguliere afleveringen en de wekelijkse liveshow zijn ook bij Videoland te zien.

'Big Brother' wordt geproduceerd door EndemolShine Nederland - een label van Banijay Benelux - in samenwerking met Lecter Media.


Lees ook:
Mike is de zevende afvaller van 'Big Brother'
Tranen in 'Big Brother': Thomas is de zesde afvaller
Zo nomineren de bewoners voor een nieuw vertrek uit het 'Big Brother'-huis
Jerrel is de vijfde afvaller van 'Big Brother'
Kersvers grootvader Patrick is de 4de afvaller van Big Brother
Kijker stemt Brabantse Mike het 'Big Brother' huis in
Twee nieuwe bewoners in het 'Big Brother'-huis
En NOG meer bewoners verlaten 'Big Brother'

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers