Binnenkort op Net5: nieuwe scripted reality 'Overspel in de Liefde'

donderdag 24 januari 2013

Van alle Nederlanders bedriegt 31 procent zijn of haar partner. In de nieuwe scripted realityserie 'Overspel in de Liefde' komt de harde waarheid over vreemdgaan naar boven.

Van buitenechtelijke kinderen tot een geheime verhouding met de buurvrouw, alle soorten en maten van bedrog komen voorbij. Vanaf 18 februari is 'Overspel in de Liefde' elke werkdag te zien om 20.00 uur bij Net5.


'Overspel in de Liefde'
Ineens veel overwerken of stiekem telefoneren; een plotselinge verandering in gedrag kan een belangrijke aanwijzing zijn voor een affaire. In 'Overspel in de Liefde' volgen we mannen of vrouwen die hun partner verdenken van overspel. Ze starten een onderzoek naar het verborgen leven van hun geliefde, zonder dat deze dat door heeft. Zo worden er bijvoorbeeld privédetectives ingezet, door het hele huis verborgen camera’s opgehangen of computers en telefoons gekraakt. Na genoeg bewijslast volgt het moment van de waarheid: betrappen op heterdaad! Hoe reageert de overspelige? Volgt er een bekentenis?

Nieuw seizoen 'Achter Gesloten Deuren'
Op 11 februari start het tweede, nieuwe seizoen van 'Achter Gesloten Deuren'. In deze scripted reality worden verhalen nagespeeld van mensen die een groot geheim met zich meedragen. Weten wie de ware moordenaar van je beste vriendin is, stiekem geld bijverdienen als escortgirl of gebukt gaan onder grof huiselijk geweld: het speelt zich allemaal af achter gesloten deuren.

Het eerste seizoen van deze serie deed het erg goed. Het gemiddelde marktaandeel V20-49 was 12,7 procent.

'Overspel in de Liefde' en 'Achter Gesloten Deuren' worden geproduceerd door Stepping Stone Producties.

Net5

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Boerderij van Dorst' (BNNVARA)

Roxeanne Hazes en Nikkie de Jager komen Raven helpen. Ze maken samen een hügelbed en plukken appels om cider te maken. Terwijl ze de handen uit de mouwen steken, vraagt Raven ze het hemd van het lijf.

'Boerderij van Dorst', om 20.30 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers