Bomvolle eerste show 'Café Hendriks & Genee'

zaterdag 1 juni 2019
Foto: Veronica/Talpa Network - © Wessel de Groot 2019

Zondag 2 juni start de nieuwe Veronica talkshow 'Café Hendriks en Genee', een amuserende, informatieve en vooral ook gezellige live-talkshow met publiek.

Wilfred Genee en Hélène Hendriks ontvangen een keur aan gasten, variërend van showbizz tot politiek en sport tot human interest.

Zondag zijn te gast:

- Thijs Zeeman, de meest besproken tv-journalist van dit moment, reageert op de aanklacht die tegen hem is ingediend door het Amerikaanse echtpaar Alexander en Luna Johnson. De op mysterieuze wijze overleden Nederlandse Ivana Smit heeft de nacht bij hen doorgebracht in de Maleisische hoofdstad Kuala Lumpur en zij hebben haar als laatsten in leven gezien. Desondanks weigerden zij in de rechtszaal te getuigen en verdwenen spoorloos. In de SBS6-documentaire De mysterieuze dood van Ivana Smit spoorde Thijs het echtpaar op en confronteerde Luna Johnson op straat met vragen over de dood van Ivana en hun mogelijke betrokkenheid. Daar was het echtpaar niet blij mee. Daarom zeggen ze nu juridische stappen tegen Zeeman te ondernemen.
- Sybrand Buma. Afgelopen week vertrok hij als CDA-leider, nu bereidt hij zich voor op het burgemeesterschap van Leeuwarden.
- Talkshowkoning Jeroen Pauw.
- Op 7 juni is het 30 jaar geleden dat de SLM-vliegramp plaatsvond. Andro Knel, voetballer van NAC, kwam hierbij om het leven. Zijn familie zit aan tafel.
- De huiszanger is Frans Duijts.

'Café Hendriks & Genee', vanaf zondag 2 juni zes weken lang te zien bij Veronica tussen 22.00 en 23.00 uur.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers