Broederliefde en MAAN zetten podium Nickelodeon Familie Festival op z'n kop

dinsdag 25 juni 2019
Foto: Nickelodeon - © Viacom Benelux 2019

Tijdens het grootste familiefestival van Nederland, het Nickelodeon Familie Festival aan het Almeerderstrand in Almere, sluiten opnieuw bekende Nederlandse artiesten aan in de programmering.

Niemand minder dan Broederliefde en MAAN worden als headliners toegevoegd aan de line-up. Ook Stefan de Vries & Sean, Mylene & Rosanne en dansgroep Dreamkidszz & The Originals verzorgen een spetterend optreden tijdens deze dag vol familieplezier en brengen daarmee voor iedereen wat wils om het einde van de zomervakantie met elkaar te vieren. Deze populaire artiesten sluiten zich daarmee aan bij onder anderen Ronnie Flex & Deuxperience, Kalvijn en STUK, die als eerste headliners al eerder werden aangekondigd. Op zondag 25 augustus staat het podium aan het Almeerderstrand in Almere op z’n kop met de coolste live-acts en Q&A’s van de bekendste YouTubers van Nederland.


En we hebben het programma nog toffer gemaakt, want kinderen kunnen bekende YouTubers en artiesten ontmoeten op het festival, waaronder Kalvijn, Milan Knol, Stefan de Vries, Sterre Koning, Stefania, Mylene & Rosanne, 4LIFE, Denise-Anna, Dirk Scheele, Nienke van Dijk, Wout Verstappen en Kaj van der Voort. Dit is nog niet alles, want naast deze sterren sluit ook de cast van 'De Ludwigs' zich aan voor Meet & Greets en kunnen de bezoekers hun favoriete Nickelodeon en Nick Jr.-helden SpongeBob SquarePants, Chase, Marshall en Skye van PAW Patrol, Shimmer & Shine, Peppa Pig en Top Wing van dichtbij ontmoeten voor een high five.

Naast nog meer optredens van onder anderen 4LIFE, Dirk Scheele en Nick Jr.-ambassadrice Kim Kötter die een Nick Jr.-quiz zal hosten, zullen er op het podium Q&A’s plaatsvinden onder leiding van Sterre Koning. Daarin zullen de meest favoriete vloggers spannende, grappige en leuke vragen beantwoorden die iedereen altijd al heeft willen stellen. Ben je helemaal into gaming? Dan is Milan Knol er om vragen te beantwoorden tijdens de game Q&A. Houd je meer van Fashion? Bezoek een Fashion & Beauty Q&A met Senna Bellod en Girlys Blog.

Mochten de bezoekers zelf in actie willen komen tijdens het festival, dan kan dit tijdens één van de vele workshops. Zo kun je meedoen aan een DJ-workshop in samenwerking met de Herman Brood Academie en opkomend DJ Thomas Nan, een DIY-workshop slijm maken onder leiding van vlogger Denise-Anna, of word zelf een echte digital creator tijdens de 'Vlog Workshop'.

Nickelodeon Familie Festival
Na het succes van vorig jaar keert het grootste familie festival van Nederland, het Nickelodeon Familie Festival op 25 augustus terug naar het Almeerderstrand in Almere. Meer dan 12.000 kinderen en volwassenen hebben deze dag vol familieplezier tot in de nopjes beleefd!

Houd het nieuws in de gaten, want in de aankomende tijd worden uiteraard meer artiesten, Meet & Greets en activiteiten bekendgemaakt.

Meer informatie over de kaartverkoop en de programmering van het Nickelodeon Familie Festival vind je op www.nickelodeon.nl/festival of op Facebook. Volg ook @Nickelodeonnederland op Instagram.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers