Carrières Bilal Wahib en Oussama Ahammoud lijken voorbij

donderdag 25 maart 2021

De carrière van Bilal Wahib (22) en Oussama Ahammoud (20) lijkt voorgoed voorbij. Dat schrijven diverse Nederlandse media. Beide heren kwamen eerder deze week in het nieuws nadat ze zwaar uit de bocht gingen tijdens een live op Instagram.

Het was deze week hét gespreksonderwerp: acteurs Bilal Wahib en Oussama Ahammoud gingen tijdens een livechat op Instagram zwaar over de schreef met een minderjarige volger. Ze deden de jongen, naar verluidt amper 11 of 12 jaar oud, een expliciet oneerbaar voorstel.


Wahib werd na een klacht zelfs opgepakt en moest even de cel in. Ook Ahammoud werd aan de tand gevoeld over het voorval. Ze zullen zich binnenkort voor de rechter moeten verantwoorden voor zedenfeiten.

BNNVARA, waarop Bilal Wahib het kinderprogramma 'Teenage Boss' presenteert, kwam onmiddellijk in actie en schrapte alvast de geplande heruitzending van het programma. RTL 4 schrapte dan weer de aflevering van 'Rooijakkers Over De Vloer' waarin de acteur te zien zou zijn.

LEES OOK: RTL 4 schrapt uitzending met Bilal Wahib na onderzoek zedenpolitie. Ook BNNVARA grijpt in!

Donderdag maakte Instagram dan bekend dat beide heren levenslang toegang tot de applicatie wordt ontzegd. Bilal Wahib zou donderdag aanschuiven aan tafel bij 'Beau' op RTL 4, maar is daar nu op terug gekomen. Dat meldt het AD. Hij zou daar voor het eerst op de storm van afgelopen dagen reageren. Maar dat gaat dus niet door, zo bevestigt het management van de acteur.

Wahib en Ahammoud zijn beiden acteurs in de populaire Videoland-serie 'Mocro Maffia'. Deze serie blijft (voorlopig?) gewoon beschikbaar op de streamingdienst.

Bron: ad.nl - eigen bericht


Lees ook:
RTL 4 schrapt uitzending met Bilal Wahib na onderzoek zedenpolitie. Ook BNNVARA grijpt in!

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Verward' (BNNVARA)

Jessica spreekt de 22-jarige Isabella. Haar moeder lijdt aan schizofrenie en gedraagt zich steeds wantrouwiger. De woede richt zich vooral op de vader van Isabella. Op een dag, als Isabella niet thuis is, slaat moeder haar echtgenoot dood. Op de crisisdienst geeft psychiater Niels Mulder een inkijk in de keuzes die hij en zijn collega's maken. Hoe lastig dit is, blijkt wanneer de politie melding doet van een ernstig verwarde en vervuilde man die de buurt mogelijk in gevaar brengt. De 30-jarige Demi is gediagnosticeerd met schizofrenie en hoort dagelijks meerdere dwingende stemmen in haar hoofd.

'Verward', om 20.25 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers