'De Gouden Kooi' verliest opnieuw bewoner: exit Ilona

dinsdag 6 februari 2007

'De Gouden Kooi' loopt verder leeg. Maandagavond heeft Ilona haar koffers gepakt na de vechtpartijen van de afgelopen dagen. Door haar vertrek verliest ook Ilona haar borg van 10.000 euro.

D


e kansen voor de anderen worden alleen maar groter. Er blijven nu nog slechts vijf bewoners over. Naast de vier oorspronkelijke bewoners (Bart, Natasia, Brian en Sylvia) is er nog vervangster Amanda.

Het is nu afwachten wanneer de nieuwe bewoners hun opwachting zullen maken. Tot één jaar na de startdatum vervangt Tien de afvallers. Pas dan begint de echte afvalrace voor het grote geld.

Alle ophef in 'De Gouden Kooi' zorgde maandagavond meteen voor betere kijkcijfers. Volgens SKO steeg het kijkcijfer tot 407.000 nieuwsgierigen.

Bron: De Telegraaf

DOSSIER: De Gouden Kooi (RTL 5)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders' (RTL 4)

Met de finale in zicht, groeit het onderlinge wantrouwen. Zelfs de Verraders bekijken elkaar met argusogen. Een van de Getrouwen probeert de groep voorzichtig mee te krijgen, maar belandt zelf in een zee van verdenkingen. In een kasteel waar paranoia hoogtij viert, is strategie de sleutel.

'De Verraders', om 20.00 uur op RTL 4.

Dossiers