'De Vrienden van Amstel LIVE 2023' exclusief te zien bij Videoland

vrijdag 6 januari 2023

'De Vrienden Van Amstel LIVE 2023', het grootste muziekspektakel van Nederland, is op zaterdag 21 januari om 20.00 uur exclusief te zien bij Videoland.

Speciaal voor het vijfentwintigjarige jubileum van de concertreeks is een tweedelige documentaire 'Al 25 jaar Vrienden' gemaakt die in zijn geheel vanaf 14 januari te zien is bij Videoland. Ook zal het programma 'RENZE' as zaterdag, 7 januari om 21.45 uur op RTL 4, live te zien zijn vanuit Ahoy Rotterdam. Renze spreekt optredende artiesten en natuurlijk staan muziek en vriendschap centraal.


In deze documentaire worden alle ins en outs van 'De Vrienden van Amstel LIVE' uit de doeken gedaan. Van de eerste tv-uitzendingen vanuit de bruine kroeg De Heeren van Aemstel tot het audiovisuele spektakel waarvoor in Rotterdam Ahoy nu al 25 jaar alles uit de kast wordt getrokken.

'Vrienden van Amstel LIVE'
In 25 jaar tijd is 'De Vrienden van Amstel LIVE' uitgegroeid tot het grootste muziekspektakel van Nederland. Twintig avonden lang verzorgen 28 artiesten een bijna drieënhalf uur durende jubileumshow en ruim 300.000 vrienden bezoeken dit jaar de concertreeks. Dat is een record dat voorheen in handen was van Frans Bauer en Doe Maar. Nooit eerder werd een concertzaal van deze omvang zo vaak achtereen gevuld voor een evenement.

DOSSIER: Voorjaar 2023: alle plannen, alle zenders (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraïense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers