'Domino Day' keert in 2020 niet terug

maandag 15 juni 2020

De langverwachte terugkeer van het populaire 'Domino Day' is uitgesteld naar maart 2021. Normaal gezien bracht RTL het event dit jaar terug op het scherm. Het coronavirus besliste echter anders.

Begin februari kondigde Endemol Shine de comeback van 'Domino Day' aan. 'We hebben de smeekbedes en petities gezien en gaan dit jaar het dominorecord van 2009 proberen te verbreken. Dat wordt nog een hele klus, want dat betekent dat er maar liefst meer dan 4,5 miljoen stenen om moeten vallen... Maar blij dat we deze legendarische uitdaging opnieuw aangaan!', klonk het toen.

2009 was het laatste jaar dat SBS de show op het scherm bracht. Nu 11 jaar later nam RTL de show over. Tot de uitbraak van corona er anders over besliste. Maar de fans hoeven niet te panikeren. RTL laat weten dat de show in maart 2021 zeker terugkeert. Uitstel is geen afstel...



Lees ook:
'Domino Day 2009' scoort nieuw wereldrecord!
Geen 'Domino Day' in 2010 door crisis

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers