'Drone Masters' bij SBS6: welke BN'er is de beste drone-piloot?

maandag 3 juli 2017

Drones zijn hot. Niet alleen zijn het zeer gewilde gadgets, ze zorgen ook voor spectaculaire documentaire- en televisiebeelden. Overal duiken amateurpiloten op, met hun radiografisch bestuurde modellen.

Vliegen met drones neemt als hobby een enorme vlucht, en dat is onder BN’ers niet anders. Het nieuwe SBS6-programma 'Drone Masters' gaat dan ook op zoek naar de ultieme drone-piloot onder de sterren.


In 9 afleveringen gaan de BN’ers de strijd met elkaar aan. Ze moeten flink aan de bak. Ze tonen hun vliegskills met de meest uiteenlopende opdrachten, die de ene keer hilarisch en dan weer zenuwslopend zijn. Ze proberen uiteraard de mooiste beelden te schieten en zelf te monteren, maar ze moeten ook bewijzen dat ze zeer behendig zijn en heel precies met de drones kunnen werken. Lukt het ze bijvoorbeeld om met hun drone voorwerpen op te tillen en een kilometer verderop af te leveren? En krijgen ze het voor elkaar om prachtshots te maken van een huwelijksdiner in een Italiaanse boomgaard, zonder het bruidspaar en de gasten te storen?

De deelnemers worden beoordeeld door een professionele jury. Zij bepalen uiteindelijk welke BN’er dé ultieme ‘drone master’ is.

Uiteraard komen in 'Drone Masters' ook alle ins en outs op het gebied van drones voorbij – voor veel kijkers gaat er een hele nieuwe wereld open!

'Drone Masters' is een nieuw format van Talpa.

DOSSIER: Najaar 2017: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers