Els is de vierde afvaller van 'Big Brother'

vrijdag 29 januari 2021
Foto: RTL 5 - © RTL 2021

In de 'Big Brother'-liveshow op donderdag 28 januari heeft Els als vierde afvaller het 'Big Brother'-huis moeten verlaten. Hiermee komt haar 'Big Brother' avontuur tot een eind. Haar medegenomineerde Patrick mag van de kijker in het huis blijven.

Drontenaar Els kwam in de eerste week het spel in als insluiper, samen met Nick. Zij moesten ’s nachts ongezien het 'Big Brother'-huis betreden. Helaas werden ze betrapt bij hun zoektocht naar de sleutel in de slaapkamer. Kort daarna werd zij al samen met René genomineerd door haar medebewoners. Dankzij Theo's vrijwillige vertrek bleven beiden in het spel. Nu is Els alsnog door haar medebewoners en de kijker naar huis gestuurd. Els trok veel op met Nathalie, hoe zal het haar verder vergaan in het huis?


Wanneer
'Big Brother' wordt elke werkdag om 21.30 uur en elke zaterdag om 18.00 uur uitgezonden bij RTL 5 en Videoland. Elke donderdag is om 21.30 uur de liveshow 'Big Brother: Live' te zien, gepresenteerd door Geraldine Kemper en Peter Van de Veire. Bij Videoland kan via twee livestreams 24/7 worden meegekeken met de bewoners in het 'Big Brother'-huis. Alle reguliere afleveringen en de wekelijkse liveshow zijn ook bij Videoland te zien.

'Big Brother' wordt geproduceerd door EndemolShine Nederland - een label van Banijay Benelux - in samenwerking met Lecter Media.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers