Epische zaterdagavondshow 'Domino Challenge' vanaf 28 mei bij RTL 4

zaterdag 7 mei 2022
Foto: RTL 4 - © RTL 2022

Op zaterdag 28 mei barst bij RTL 4 de strijd los om de titel Masters of Domino 2022. Onder leiding van presentator Ruben Nicolai en de wereldberoemde, Amerikaanse domino-artiest Lily Hevesh gaan acht van de beste dominobouwende teams van Nederland de uitdaging aan om de meest waanzinnige, creatieve, spannende én ingenieuze bouwwerken te maken met de iconische, rechthoekige steentjes.

Met maar liefst twee miljoen dominostenen tot hun beschikking, gaan de acht bouwteams de strijd met elkaar aan. Met vaste hand, precisie en zelfbeheersing maken ze oogverblindende - maar uiteraard wankelende - creaties, die tijdens het bouwen overeind moeten blijven, maar als ze klaar zijn juist helemaal om moeten vallen. Wie weet de jury het meest te imponeren én de meeste steentjes om te laten gaan?


Queen of Domino
Sinds ze op haar negende haar eerste dominoset kreeg, is Lily Hevesh uitgegroeid tot dé wereldberoemde Queen of Domino. Op YouTube heeft ze een miljoenenpubliek opgebouwd, waar kijkers wekelijks genieten van haar uit het hoofd gebouwde, ingewikkelde opstellingen. Er is een documentaire over haar gemaakt, ze is een graag geziene gast in Amerikaanse talkshows en heeft haar eigen dominolijn. In haar taak als jury van 'Domino Challenge' zal ze de bouwteams beoordelen op creativiteit, bouwtechnieken, visueel spektakel en vernieuwing.

De bouwteams worden later bekendgemaakt.

'Domino Challenge' wordt geproduceerd door EndemolShine Nederland – een label van Banijay Benelux – en is vanaf zaterdag 28 mei wekelijks om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers