Gerard Joling & Koen Wauters presenteren finale 'K2 zoekt K3'

woensdag 23 september 2009

Op zaterdag 3 oktober is de presentatie van de live finale van het succesvolle programma 'K2 zoekt K3' in handen van niemand minder dan Gerard Joling en Koen Wauters. Beide heren zijn bekende zangtalenten en presentatoren van diverse tv-programma's in Nederland en BelgiŽ. Na weken vol spannende momenten nadert de zoektocht naar een nieuwe collega voor Karen en Kristel zijn ontknoping. Maar voor het zover is, trakteren Frans Bauer en Antonie Kamerling de overgebleven kandidates nog op een gastoptreden in de aflevering van zaterdag 26 september, om 20.00 uur bij SBS 6.

E


r is de afgelopen weken veel gespeculeerd over wie de finale van de kijkcijferhit 'K2 zoekt K3' zou gaan presenteren. Aan Gerard Joling en Koen Wauters nu de eer om het nieuwe K3-lid tijdens de liveshow op 3 oktober wereldkundig te maken. In deze spectaculaire laatste uitzending wordt in het bijzijn van juryleden Patty Brard, Marc Forno, Miguel Wiels en Axana Ceulemans eindelijk bekend gemaakt wie Karen en Kristel gaat versterken. Het programma trok de afgelopen weken in Nederland gemiddeld 1.038.000 kijkers en in BelgiŽ kijken gemiddeld 584.000 Vlamingen naar K2 zoekt K3.

In de komende aflevering krijgen de vier overgebleven kandidates Josje, Anne, Madelon en Noa een acteerworkshop van acteur Antonie Kamerling en verrast Frans Bauer de dames tijdens een etentje met een gastoptreden. Hoe zij hierop reageren en wie van de vier de K3-opleiding moet verlaten is op 26 september om 20.00 uur te zien bij SBS 6.

DOSSIER: K2 zoekt K3

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers