'Heel Holland Bakt' gaat zondag weer van start

zaterdag 27 januari 2024
Foto: Omroep MAX - © Elvin Boer 2023

Tien nieuwe kandidaten strijden om de titel Beste Thuisbakker van Nederland 2024. Het elfde seizoen van 'Heel Holland Bakt' start op zondag 28 januari om 20.25 uur bij MAX op NPO 1.

En natuurlijk zijn ook André van Duin, Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven weer van de partij.


'Heel Holland Bakt' is vanaf zondag 28 januari terug! Het is het elfde seizoen van het populaire bakprogramma van MAX. Het recept is onveranderd; tien kandidaten proberen juryleden Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven én de kijker te imponeren met hun indrukwekkende bakcreaties. Presentator André van Duin leidt alles in goede banen.

Aflevering 1
In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen gaan tien nieuwe bakkers aan de (be)slag. Niet geheel toevallig is ‘beslag’ ook het thema van deze week. Een gevulde cake is de eerste opdracht voor de kandidaten, tijdens de technische opdracht worden Bossche bollen gemaakt en de aflevering wordt afgesloten met een waar financierspektakel.

'Heel Holland Bakt' (seizoen 11), vanaf zondag 28 januari wekelijks om 20.25 uur bij MAX op NPO 1.

DOSSIER: Voorjaar 2024: alle plannen, alle zenders (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo BNNVARA logo

De Schiffmachers gaan samen hun huis opruimen, dat met de hoeveelheid spullen inmiddels op een museum lijkt. Ook maken ze een uitstapje naar Aken, waar ze een tattooconventie bezoeken. Hier wordt Henk letterlijk het hemd van het lijf gevraagd. Terug in Amsterdam komen Ray Fuego en Pepijn Lanen langs in de shop om een uniek ontwerp door Henk te laten zetten.

'Schiffmacher's Legacy', om 21.20 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers