'Heel Holland Bakt' gaat zondag weer van start

zaterdag 27 januari 2024
Foto: Omroep MAX - © Elvin Boer 2023

Tien nieuwe kandidaten strijden om de titel Beste Thuisbakker van Nederland 2024. Het elfde seizoen van 'Heel Holland Bakt' start op zondag 28 januari om 20.25 uur bij MAX op NPO 1.

En natuurlijk zijn ook André van Duin, Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven weer van de partij.


'Heel Holland Bakt' is vanaf zondag 28 januari terug! Het is het elfde seizoen van het populaire bakprogramma van MAX. Het recept is onveranderd; tien kandidaten proberen juryleden Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven én de kijker te imponeren met hun indrukwekkende bakcreaties. Presentator André van Duin leidt alles in goede banen.

Aflevering 1
In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen gaan tien nieuwe bakkers aan de (be)slag. Niet geheel toevallig is ‘beslag’ ook het thema van deze week. Een gevulde cake is de eerste opdracht voor de kandidaten, tijdens de technische opdracht worden Bossche bollen gemaakt en de aflevering wordt afgesloten met een waar financierspektakel.

'Heel Holland Bakt' (seizoen 11), vanaf zondag 28 januari wekelijks om 20.25 uur bij MAX op NPO 1.

DOSSIER: Voorjaar 2024: alle plannen, alle zenders (NL)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Streken van Van Boven' (AVROTROS)

Yvette gaat naar 't Gooi, waar ze de rijken nu eens links laat liggen en op bezoek gaat bij oude boerenfamilies, hele deftige duivenbitterballen proeft en kookt met Blaricumse boekweit en gerookte vis.

'De streken van Van Boven', om 21.00 uur bij AVROTROS op NPO 2.

Dossiers