Hélène Hendriks en Sam Hagens presenteren 'HLF8'

woensdag 21 december 2022
Foto: SBS6/Talpa Network - © Wessel de Groot 2022

Op maandag 2 januari keert 'HLF8' terug op SBS6 met Hélène Hendriks en Sam Hagens. Het duo neemt afwisselend de presentatie van het programma voor hun rekening. Sam is op woensdag 4 januari voor het eerst als host aan de talkshowtafel te zien.

Naast presentator van 'HLF8' blijft Sam werkzaam als politiek verslaggever voor Hart van Nederland, waar hij de afgelopen twee jaar hoge ogen wist te gooien. Mede hierdoor was hij al een graag geziene gast in verschillende televisieprogramma’s en schoof ook regelmatig aan bij 'HLF8'.


'Ik heb ontzettend veel zin in het nieuwe jaar en kijk er enorm naar uit om HLF8 te mogen presenteren. Het team en de studio van 'HLF8' zijn mij niet onbekend, maar spannend vind ik het wel. Ik neem mijn kennis van en interesse in politiek mee, maar uiteraard komen ook de andere onderwerpen bij mij aan tafel aan bod', reageert Sam Hagens.

'Ook in het nieuwe jaar is 'HLF8' een belangrijke waarde in onze programmering', licht Directeur Televisie Marco Louwerens toe. 'We zijn enorm blij dat Hélène als presentatrice aanblijft en we versterking hebben gevonden in de persoon van Sam. Het team van 'HLF8' heeft de afgelopen periode hard gewerkt om het format verder te ontwikkelen en met deze twee gezichten aan de kop van de tafel zien we het nieuwe jaar vol vertrouwen tegemoet.'

'HLF8' wordt geproduceerd door TVBV, onderdeel van Banijay Benelux. Uitzending tot en met vrijdag 23 december 2022 en vanaf 2 januari 2023 iedere werkdag om 19.30 uur op SBS6 en KIJK.nl.

DOSSIER: Voorjaar 2023: alle plannen, alle zenders (NL)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Net5 logo

Gaby en Jerry vertrekken met hun twee zoontjes in een iets te oude camper naar Spanje, op zoek naar een plek om een camping te starten. Hun Hollandse huis en haard hebben ze verkocht, maar ze hebben nog geen idee waar ze terecht zullen komen. Onderweg beleven ze spannende momenten, zoals wanneer ze bijna aangehouden worden door de politie en de camper in brand vliegt. Zullen ze hun droomplek nog wel vinden?

'Het Roer Om', om 21.20 uur op NET 5.

Dossiers