Iedere werkdag recepten van eenvoudige maaltijden in 'Kook mee met MAX'

zondag 30 juli 2017

Dankzij het nieuwe MAX-programma 'Kook mee met MAX' hoeven kijkers vanaf maandag 4 september nooit meer het hoofd te breken over die ene moeilijke vraag: Wat eet ik vanavond?

Iedere doordeweekse ochtend, om 10.15 uur op NPO 1, laten topkoks Sandra Ysbrandy en Mounir Toub kijkers binnen een kwartier zien wat men nog dezelfde avond kan eten.


In 'Kook mee met MAX' nemen Sandra en Mounir de kijker aan de hand bij het maken van makkelijke en verrassende gerechten. De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit en er zijn geen ingewikkelde apparaten voor nodig. De chefs blijven weg van dure ingrediënten en werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem: zo duurzaam mogelijk.

Wie de maaltijden uit 'Kook mee met MAX' maakt, eet gevarieerd: van Hollandse kost tot Aziatische wokgerechten of mediterrane ovenschotels. Altijd met 200 tot 250 gram groente per persoon. Soms met vlees, soms met vis en af en toe vegetarisch.

Stel uw kookvraag aan Sandra en Mounir
Moet soep met of zonder deksel op de pan koken? Verwarm je olie in de pan of verhit je eerst alleen de pan? Breng je vlees voor of na het bakken op smaak met peper en zout? Worstelt u ook met dit soort alledaagse culinaire vragen? Stel ze op http://www.maxvandaag.nl/kookmeemetmax en wie weet beantwoorden Sandra en Mounir uw vraag in de uitzending.

'Kook mee met MAX', vanaf 4 september iedere werkdag om 10.15 uur op NPO 1. Herhaling om 14.15 uur op NPO 1 (m.u.v. dinsdagen, dan om 15.20 uur).

DOSSIER: Najaar 2017: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers