Jack Spijkerman met 'DWDD Heimwee: Kopspijkers' bij BNNVARA

vrijdag 6 december 2019

In 'DWDD Heimwee: Kopspijkers' keert het legendarische VARA-programma na bijna vijftien jaar voor één keer in vol ornaat terug op de zaterdagavond.

Het wordt een ouderwetse Kopspijkers met natuurlijk Jack Spijkerman als presentator en meer cabaret en typetjes dan ooit: o.a. Peter Heerschop, Viggo Waas, Hans Sibbel, Owen Schumacher, Erik van Muiswinkel, Sanne Wallis de Vries en Paul Groot.


Het bekende 'Kopspijkers'-spel wordt deze avond gespeeld door Bert Visscher en Brigitte Kaandorp, er is livemuziek van Van Dik Hout en nog veel meer. Het programma duurt deze eenmalige keer 10 min langer dan voorheen: 60 minuten lang is zappen zinloos.

Bijna 25 jaar geleden presenteerde Jack Spijkerman op de late zaterdagavond het programma Spijkertijd, al snel verhuisde het programma naar prime time zaterdagavond met de titel 'Kopspijkers'. Het VARA-programma liep ruim tien jaar en was destijds een van de succesvolste programma's met geregeld meer dan 3,5 miljoen kijkers. In 2002 werd de show bekroond met de Gouden Televizier-Ring, de Nipkow schijf, een aantal Gouden beelden en Zilveren Telvisie-sterren.

'DWDD Heimwee: Kopspijkers', 7 december om 21.30 uur te zien bij BNNVARA op NPO 1.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders' (RTL 4)

Met de finale in zicht, groeit het onderlinge wantrouwen. Zelfs de Verraders bekijken elkaar met argusogen. Een van de Getrouwen probeert de groep voorzichtig mee te krijgen, maar belandt zelf in een zee van verdenkingen. In een kasteel waar paranoia hoogtij viert, is strategie de sleutel.

'De Verraders', om 20.00 uur op RTL 4.

Dossiers