Kijk nu de eerste beelden van 'Heel Holland Bakt' seizoen 11

dinsdag 23 januari 2024
Foto: Omroep MAX - © Elvin Boer 2023

'Heel Holland Bakt' is terug van weggeweest! Om te beginnen op de website, waar de eerste beelden van het nieuwe seizoen te zien zijn. Het populaire bakprogramma start op zondag 28 januari om 20.25 uur bij MAX op NPO 1.

Aan de (be)slag
De allereerste beelden van het elfde seizoen 'Heel Holland Bakt' zijn vanaf nu te zien op de website van het programma. Zie hoe de tien nieuwe bakkers aan de (be)slag gaan. Niet geheel toevallig is ‘beslag’ ook het thema van de eerste aflevering. Een gevulde cake is de eerste opdracht voor de kandidaten, tijdens de technische opdracht worden Bossche bollen gemaakt en er wordt afgesloten met een waar financierspektakel.


[video]

'Doorbakken'
Na de opnames van 'Heel Holland Bakt' wordt in het grootste geheim doorgebakken. Robèrt evalueert de opdrachten van het seizoen door ze te testen op vrijwilligers. Alles wordt in goede banen geleid door André en Janny. Dit alles is te volgen via NPO Start.

'Heel Holland Bakt', vanaf zondag 28 januari wekelijks om 20.25 uur bij MAX op NPO 1.

DOSSIER: Voorjaar 2024: alle plannen, alle zenders (NL)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'We Gaan er Allemaal Aan (zelfs Valerio Zeno)' (PowNed)

Valerio onderzoekt hoe reëel de dreiging van een nucleaire oorlog is. En vooral: als er een nucleair conflict ontstaat, hoe groot is dan de kans dat we er als mensheid aangaan? Wat blijkt? Zelfs tijdens de Cubacrisis in 1962 stond de wereld er beter voor dan nu. Een beperkt regionaal nucleair conflict kan al ons einde betekenen. Toch lijkt het alsof we vergeten zijn hoe angstaanjagend die wapens zijn. Valerio praat met wetenschappers, strategisch analisten en algeheel orakel Maarten van Rossem over verfrissende onderwerpen als de nucleaire winter, de doemsdagklok, failed states en het geheim van Volkel. En ja, er mag ook gelachen worden.

'We Gaan Er Allemaal Aan', om 21.30 uur bij PowNed op NPO 3.

Dossiers