Kijk nu de eerste beelden van 'Heel Holland Bakt' seizoen 11

dinsdag 23 januari 2024
Foto: Omroep MAX - © Elvin Boer 2023

'Heel Holland Bakt' is terug van weggeweest! Om te beginnen op de website, waar de eerste beelden van het nieuwe seizoen te zien zijn. Het populaire bakprogramma start op zondag 28 januari om 20.25 uur bij MAX op NPO 1.

Aan de (be)slag
De allereerste beelden van het elfde seizoen 'Heel Holland Bakt' zijn vanaf nu te zien op de website van het programma. Zie hoe de tien nieuwe bakkers aan de (be)slag gaan. Niet geheel toevallig is ‘beslag’ ook het thema van de eerste aflevering. Een gevulde cake is de eerste opdracht voor de kandidaten, tijdens de technische opdracht worden Bossche bollen gemaakt en er wordt afgesloten met een waar financierspektakel.


[video]

'Doorbakken'
Na de opnames van 'Heel Holland Bakt' wordt in het grootste geheim doorgebakken. Robèrt evalueert de opdrachten van het seizoen door ze te testen op vrijwilligers. Alles wordt in goede banen geleid door André en Janny. Dit alles is te volgen via NPO Start.

'Heel Holland Bakt', vanaf zondag 28 januari wekelijks om 20.25 uur bij MAX op NPO 1.

DOSSIER: Voorjaar 2024: alle plannen, alle zenders (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo BNNVARA logo

De Schiffmachers gaan samen hun huis opruimen, dat met de hoeveelheid spullen inmiddels op een museum lijkt. Ook maken ze een uitstapje naar Aken, waar ze een tattooconventie bezoeken. Hier wordt Henk letterlijk het hemd van het lijf gevraagd. Terug in Amsterdam komen Ray Fuego en Pepijn Lanen langs in de shop om een uniek ontwerp door Henk te laten zetten.

'Schiffmacher's Legacy', om 21.20 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers