Kijkcijferhit 'The Masked Singer' terug met derde seizoen

maandag 30 augustus 2021

'The Masked Singer' is terug! Vanaf vrijdag 15 oktober is het derde seizoen van het populaire programma wekelijks te zien bij RTL 4. In de gloednieuwe reeks staat opnieuw de vraag 'wie zitten er achter de maskers?' centraal.

Trouwe panelleden Gerard Joling & Buddy Vedder en Carlo Boszhard & Loretta Schrijver zullen, onder leiding van presentator Ruben Nicolai, weer hun uiterste best doen om de identiteit van de karakters te achterhalen en met hun speculaties punten te verdienen. Nieuw dit jaar is 'The Masked Singer: After the Mask', een wekelijks programma bij Videoland waarin de kijker een uniek kijkje achter de schermen krijgt en nog meer te weten komt over het karakter dat zich die aflevering heeft onthuld.


'Dit derde seizoen ontstijgt de vorige twee. De kostuums zijn duizelingwekkend, de kandidaten bijzonder en divers en het niveau heel hoog. Seizoen 3 'The Masked Singer': It’s gonna be epic!', aldus presentator Ruben Nicolai.

Over 'The Masked Singer'
In 'The Masked Singer' laten gemaskerde BN'ers zich horen tijdens spetterende solo-optredens, duetten en groepsoptredens. Niet alleen professionele zangers of zangeressen doen mee, maar bijvoorbeeld ook acteurs, politici, presentatoren en sporters. Tijdens de show komen er hints voorbij en mogen de panelleden vragen stellen. Het publiek stemt iedere week op haar favoriet en bepaalt daarmee dus wie ze graag terug wil zien. Degene met de minste stemmen zal zijn of haar identiteit moeten onthullen en de show moeten verlaten. 

'The Masked Singer' wordt geproduceerd door Blue Circle en is vanaf vrijdag 15 oktober wekelijks te zien bij RTL 4. Direct na de uitzending is 'The Masked Singer: After the Mask' te zien bij Videoland.

DOSSIER: Najaar 2021: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Perfecte Plaatje Op Reis' (RTL 4)

De zes fotografen staan voor dag en dauw op om het magische ochtendritueel van de monniken in Chiang Mai vast te leggen. Na dit moment van bezinning komt Tijl met het nieuws dat ze vandaag nog door zullen reizen naar het zuiden van Thailand. Maar niet zonder een tussenstop in.... Bangkok! Tijdens een wilde nacht shoot op uitgaansstraat Khao San Road trekken de fotografen alles uit de kast.

'Het Perfecte Plaatje op Reis', om 20.35 uur op RTL 4.

Dossiers