Kijkcijfers: 'Lingo' verslaat 'Goede Tijden, Slechte Tijden'

donderdag 5 september 2019
Foto: SBS6 - © Talpa Network 2019

SBS6 heeft bij de start van de najaarsprogrammering de wind in de zeilen. Met 'Lingo' verslaat Jan Versteegh de RTL 4-soap 'Goede Tijden, Slechte Tijden'. Weliswaar nipt, met 33.000 kijkers.

Het was de laatste dagen erg spannend. Blijft 'Lingo' goed scoren? En meer nog: kan het beter doen dan 'Goede Tijden, Slechte Tijden'. Ja dus. Woensdag scoorde het heruitgevonden taalspelletje gepresenteerd door Jan Versteegh met 33.000 kijkers Nederland's oersoap 'GTST'. Het RTL 4-programma wist 649.000 kijkers te boeien. 'Lingo' klokte af op 682.000 kijkers. Het lijkt erop dat hiermee een trend is ingezet. Ook zeggen critici dat 'Goede Tijden, Slechte Tijden' zijn beste tijd gehad heeft. RTL-directeur Peter Van der Vorst liet vorige week nog weten dat er hard aan de serie wordt gesleuteld om het programma een nieuwe boost te geven. Pittig detail: 'GTST' moest nooit eerder het onderspit delven voor een spelprogramma.

RTL 4 beleefde woensdag overigens in het geheel geen al te beste avond. De revival van 'Het Spijt Me' lokte 636.000 kijkers en moest 'Ranking the Stars' bij RTL 5 laten voorgaan. De derde aflevering van 'Beau' moest het dan weer stellen met 483.000 kijkers.

Bron: ad.nl/SKO

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers