Krijgt Johnny de Mol dagelijkse talkshow?

vrijdag 28 mei 2021

Volgens het AD is de kans groot dat presentator Johnny de Mol binnen afzienbare tijd een dagelijkse talkshow krijgt bij SBS6. De krant weet dat er aan een proefaflevering is gewerkt. SBS6 wil nog niets bevestigen.

Johnny de Mol heeft onlangs een proefaflevering gemaakt van wat misschien een dagelijkse talkshow wordt, zo schrijft het AD. Dat gebeurde met ondersteuning van NPO-presentator Jeroen Pauw. Die is mede-eigenaar van het bedrijf TVBV dat ook 'Op1' maakt.


Bij SBS6 laten ze weten dat er 'momenteel verschillende mogelijkheden voor een nieuw programma met Johnny worden onderzocht'. Maar een concrete beslissing is er nog niet genomen. Johnny de Mol maakte al heel wat programma's voor het Talpa Network van vader John. Zo onder meer het succesvolle 'Waar is de Mol?' en recent nog 'De Mols Hoop'.

Bron: ad.nl

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Musical Awards Gala 2024' (AVROTROS)

Naast de feestelijke uitreiking van de awards, krijgen we ook een voorproefje van musicals die nu en komend seizoen in de Nederlandse theaters te zien zijn. Niet alleen de bekende musicals, maar ook nieuwe musicals passeren de revue. Van het betoverende 'Frozen de musical' tot het epische drama '40-45, de musical'.

'Musical Awards Gala 2024', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers