MAX lanceert zomercampagne 'MAX is er weerbericht'

maandag 22 juli 2019

Een zomer vol herhalingen? Nou, niet bij MAX! MAX is er altijd, en dus óók in de zomer. Met een groot aantal gloednieuwe programma's, zomerse radio-uitzendingen, zomerse online series op MAX Vandaag, diverse evenementen en nog veel meer.

Om dat nog maar eens te onderstrepen start de omroep vandaag, maandag 22 juli, de zomercampagne het 'MAX is er weerbericht', met een vrolijke promo en de speciale actiepagina www.maxiserweerbericht.nl.



De afgelopen jaren heeft MAX zich geprofileerd als dé zomeromroep, door met veel nieuwe programma's te komen in de vakantiemaanden. Dit jaar is dat niet anders, met bijvoorbeeld terugkerende zomertoppers als 'We zijn er Bijna!', 'Het Skûtsje Journaal', 'Hollandse Zaken', 'A Place to Call Home' en 'Tour de Celeb'. Ook komt MAX dit jaar weer met veel nieuwe titels, zoals 'Denkend aan Holland', 'Uit mijn keuken', 'Het Moment: Woodstock' en het nu lopende en zeer succesvolle 'MAX vakantieman'.

MAX directeur Jan Slagter: 'MAX weet dat wanneer de vakantie-uittocht begonnen is toch nog heel wat Nederlanders de zomer thuis doorbrengen en dat veel landgenoten op hun vakantieadres de vertrouwde tv-kanalen opzoeken. Daarom kiezen wij niet voor een zomer vol herhalingen, maar voor een aantrekkelijk tv-aanbod. Juist in deze periode!'

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Jan Slagter ontvangt onder anderen Buddy Vedder en Aruna, de winnares van Heel Holland Bakt. Buddy Vedder vertelt over de vele ontmoetingen met koningin Máxima en andere leden van het koninklijk huis. Hij speelt de hoofdrol in de musical Saturday Night Fever en samen met de cast treedt hij op. Aruna is groot liefhebber van het koningshuis en maakt koninklijke lekkernijen. Etiquette- en protocolexpert Jan Jaap van Weering legt uit hoe je een tompouce eet en waarom je tegen de koning niet 'eet smakelijk' zegt. Marco Schuitmaker treedt op. April Darby speelt de hoofdrol in de musical Sister Act. Ze vertelt over de rol en treedt op met de cast.

'MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk', om 13.35 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers