MAX lanceert zomercampagne 'MAX is er weerbericht'

maandag 22 juli 2019

Een zomer vol herhalingen? Nou, niet bij MAX! MAX is er altijd, en dus ůůk in de zomer. Met een groot aantal gloednieuwe programma's, zomerse radio-uitzendingen, zomerse online series op MAX Vandaag, diverse evenementen en nog veel meer.

Om dat nog maar eens te onderstrepen start de omroep vandaag, maandag 22 juli, de zomercampagne het 'MAX is er weerbericht', met een vrolijke promo en de speciale actiepagina www.maxiserweerbericht.nl.


De afgelopen jaren heeft MAX zich geprofileerd als dé zomeromroep, door met veel nieuwe programma's te komen in de vakantiemaanden. Dit jaar is dat niet anders, met bijvoorbeeld terugkerende zomertoppers als 'We zijn er Bijna!', 'Het Skûtsje Journaal', 'Hollandse Zaken', 'A Place to Call Home' en 'Tour de Celeb'. Ook komt MAX dit jaar weer met veel nieuwe titels, zoals 'Denkend aan Holland', 'Uit mijn keuken', 'Het Moment: Woodstock' en het nu lopende en zeer succesvolle 'MAX vakantieman'.

MAX directeur Jan Slagter: 'MAX weet dat wanneer de vakantie-uittocht begonnen is toch nog heel wat Nederlanders de zomer thuis doorbrengen en dat veel landgenoten op hun vakantieadres de vertrouwde tv-kanalen opzoeken. Daarom kiezen wij niet voor een zomer vol herhalingen, maar voor een aantrekkelijk tv-aanbod. Juist in deze periode!'

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers