Met 'Zwarte Tulp' opnieuw kwaliteitsdrama op zondagavond

zaterdag 5 september 2015

Twee rivaliserende families uit de bollenstreek met een pijnlijke historie ťn grote geheimen staan centraal in de twaalfdelige dramaserie 'Zwarte Tulp', die vanaf zondag 6 september primetime te zien is bij RTL 4.

Deze speciaal voor Videoland gemaakte serie is een familiedrama met een flinke dosis (bovennatuurlijke) spanning en romantiek. Met een sterrencast, bestaande uit de acteurs Huub Stapel, Linda van Dyck, Anna Drijver, Benja Bruijning, Roeland Fernhout, Carolien Spoor, Pim Lambeau, Puck van Stijn, Raymond Thiry, Marcel Musters, Renée Fokker, Gijs Naber, Willem Voogd en Abbey Hoes, is kwaliteit verzekerd.


Na een succesvolle exclusieve start van het eerste seizoen bij Videoland in maart dit jaar, wordt de serie nu ook gedeeld met de RTL 4-kijker. Intussen is ook de tweede 'Zwarte Tulp'-reeks een feit, waarvan de releasedatum bij Videoland nog niet bekend is. In 'Zwarte Tulp' is een mysterieus ongeluk in het verleden aanleiding voor een nog altijd voortdurende vete tussen de families Vonk en Kester. Als beide families streven om als eerste een zwarte tulp te kweken, wordt de spanning tussen de familiehoofden bijna obsessief. In de strijd om deze unieke bloem te ontwikkelingen gaan ze ver... heel ver. Alle familieleden worden erbij betrokken, of ze dit nu willen of niet, waarbij beetje bij beetje het mysterie uit het verleden wordt ontrafeld.

'Zwarte Tulp' wordt geproduceerd door NL Film.

'Zwarte Tulp', vanaf zondag 6 september om 21.30 uur bij RTL 4.

DOSSIER: Najaar 2015: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers