Michiel Romeyn en Max Porcelijn maken 'YEP!' voor Comedy Central

maandag 3 september 2018

Een maandagavond en 25 minuten op Comedy Central. Dat is wat acteur/komiek Michiel Romeyn en regisseur Max Porcelijn nodig hadden voor een nieuwe show die zij samen wilden maken.

Comedy Central, altijd in voor iets nieuws, gaf Max & Michiel carte blanche en de show 'YEP!' was geboren. 'YEP!' is maandag 24 september om 21.30 uur te zien op Viacom-zender Comedy Central.

Acteur/komiek Michiel Romeyn: 'Het is het begin van een kunstwerk, het is nog niet af, maar je kan dus 24 september wel al naar de bootleg-show kijken op Comedy Central. 'YEP!' is echt iets voor de comedy fijnproever.'


Judith Peters, VP Head of Comedy Central & Spike: 'We zijn fan van het werk van zowel Max als Michiel en wilden daarom graag met hen samenwerken en hen de ruimte bieden om 'YEP!' te laten zien. We zijn benieuwd of de rest van de comedy-fans net zo enthousiast is als wij.'

Michiel Romeyn (1955) is bekend van o.a. 'Jiskefet' en zijn rollen in verschillende films en series zoals in 'Van Geluk Gesproken' waar hij een Gouden Kalf voor won, 'Taxi,' 'In voor- en tegenspoed', A'lles is Liefde 'en 'Mijn opa de Bankrover', 'Danni Lowinski' en de film 'De Grote Zwaen' onder regie van Max Porcelijn.

Max Porcelijn (1981) is werkzaam als scenarist en regisseur. Met zijn film 'Plan C' (2012) won hij het Gouden Kalf voor Beste Scenario. Naast 'Plan C', en 'De Grote Zwaen' regisseerde hij ook een aantal afleveringen van 'Penoza' en 'Van God Los'.

Binnenkort maakt Comedy Central bekend wie naast Michiel Romeyn te zien zijn in 'YEP!'. 'YEP!' wordt geproduceerd door NewBe en is op maandag 24 september om 21.30 uur te zien op Viacom-zender Comedy Central.

'YEP!', maandag 24 september om 21.30 uur op Comedy Central.

DOSSIER: Najaar 2018: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers