Michiel Romeyn en Max Porcelijn maken 'YEP!' voor Comedy Central

maandag 3 september 2018

Een maandagavond en 25 minuten op Comedy Central. Dat is wat acteur/komiek Michiel Romeyn en regisseur Max Porcelijn nodig hadden voor een nieuwe show die zij samen wilden maken.

Comedy Central, altijd in voor iets nieuws, gaf Max & Michiel carte blanche en de show 'YEP!' was geboren. 'YEP!' is maandag 24 september om 21.30 uur te zien op Viacom-zender Comedy Central.

Acteur/komiek Michiel Romeyn: 'Het is het begin van een kunstwerk, het is nog niet af, maar je kan dus 24 september wel al naar de bootleg-show kijken op Comedy Central. 'YEP!' is echt iets voor de comedy fijnproever.'


Judith Peters, VP Head of Comedy Central & Spike: 'We zijn fan van het werk van zowel Max als Michiel en wilden daarom graag met hen samenwerken en hen de ruimte bieden om 'YEP!' te laten zien. We zijn benieuwd of de rest van de comedy-fans net zo enthousiast is als wij.'

Michiel Romeyn (1955) is bekend van o.a. 'Jiskefet' en zijn rollen in verschillende films en series zoals in 'Van Geluk Gesproken' waar hij een Gouden Kalf voor won, 'Taxi,' 'In voor- en tegenspoed', A'lles is Liefde 'en 'Mijn opa de Bankrover', 'Danni Lowinski' en de film 'De Grote Zwaen' onder regie van Max Porcelijn.

Max Porcelijn (1981) is werkzaam als scenarist en regisseur. Met zijn film 'Plan C' (2012) won hij het Gouden Kalf voor Beste Scenario. Naast 'Plan C', en 'De Grote Zwaen' regisseerde hij ook een aantal afleveringen van 'Penoza' en 'Van God Los'.

Binnenkort maakt Comedy Central bekend wie naast Michiel Romeyn te zien zijn in 'YEP!'. 'YEP!' wordt geproduceerd door NewBe en is op maandag 24 september om 21.30 uur te zien op Viacom-zender Comedy Central.

'YEP!', maandag 24 september om 21.30 uur op Comedy Central.

DOSSIER: Najaar 2018: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Net5 logo

5 augustus 2010. De goud- en kopermijn in het Chileense Copiapó stort in en 33 mijnwerkers komen vast te zitten op zo'n 700 meter onder de aardbodem. Het is het begin van een ware overlevingsstrijd, terwijl er boven met man en macht wordt gewerkt om de mijnwerkers zo snel mogelijk te bevrijden. Buiten de mijn bouwt de zus van een van de mijnwerkers een 'kamp van de hoop', voor de families van 'de 33'.

'The 33', om 22.20 uur op Net5.

Dossiers