'Move Like Michael Jackson' in voorjaar 2010 bij SBS 6

vrijdag 6 november 2009

SBS 6 zendt in het voorjaar van 2010 het spiksplinternieuwe programma 'Move Like Michael Jackson' uit. In dit programma gaan we op zoek naar de ultieme danser met Michael Jackson-moves. Michaels broer Jermaine Jackson en choreograaf Lavelle Smith Junior maken beiden deel uit van de jury. De winnaar mag optreden tijdens het memorial concert van de onlangs overleden popicoon.

Wereldwijd verkocht hij meer dan 750 miljoen albums met 'Thriller' als de best verkochte plaat aller tijden en de bioscoophit 'This Is It!' is wegens succes eerder deze week verlengd. Michael Jackson is en blijft legendarisch! Hij kon niet alleen geweldig zingen, minstens zo beroemd waren zijn bewegingen. SBS 6 komt net als de BBC in Engeland met deze spectaculaire serie waarin wordt gezocht naar dansers die op overtuigende wijze laten zien dat ze geïnspireerd zijn door de The King of Pop. Iedereen is welkom in deze show: jong, oud, man, vrouw, professioneel of amateur, solisten of groepen. Opgeven kan via http://www.movelikemichaeljackson.nl/

Niemand minder dan Jermaine Jackson, bekendste broer van Michael, en choreograaf Lavelle Smith Junior zullen o.a. plaatsnemen in de jury om de optredens van de deelnemers op waarde te schatten. Jermaine is blij dat de talentenjacht naar Nederland komt: 'Michael was een briljante danser die mensen wereldwijd heeft geïnspireerd om zijn moves onder de knie te krijgen en hun eigen dansroutines te creëren. Ik ben erg opgewonden en verheugd om deel uit te maken van deze show en ik zie er erg naar uit om de meest getalenteerde en inspirerende dansers van Nederland te vinden'.

Het programma is een productie van Tuvalu Media en wordt gedistribueerd door Sony / 2waytraffic. De presentatie en de nadere inhoud van het programma worden binnenkort bekend gemaakt.

'Move Like Michael Jackson', voorjaar 2010 bij SBS 6.

DOSSIER: De Michael Jackson-oorlog

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers