Najaar SBS 6: stijgende lijn doorzetten

donderdag 8 juli 2010

In augustus bestaat SBS 6 vijftien jaar en in al die jaren is de zender flink gegroeid: SBS 6 staat bij velen bekend als dé familiezender van Nederland en het merk 'SBS 6' werd dit jaar zelfs uitgeroepen tot het sterkste mediamerk. De zender is vastbesloten deze stijgende lijn vast te houden met een geweldige najaarsprogrammering.

Binnenkort begint onze vooravond met het woonprogramma 'Huizenjacht' waarin Tooske, Nance, Ellemieke en Marlayne woningzoekenden aan hun droomhuis helpen. De vrijdagavond is gereserveerd voor 'Popstars', de grootste talentenjacht van Nederland met Marc-Marie Huijbregts als grote verrassing. Op zaterdag laten Beau en Gerard dromen uitkomen in een nieuwe show gemaakt door Paul de Leeuw.


Nieuwe zaterdagavondshow met Gerard en Beau
Een jaar geleden stonden de kranten er vol mee: Paul de Leeuw stopt met zijn zaterdagavondprogramma op Nederland 1. Dit tot groot verdriet van een enorme schare trouwe fans. Maar niet getreurd, want het oude zaterdagavondgevoel is terug! SBS 6 meldt vol trots dat dromen vanaf nu weer op een bijzondere, grappige en emotionele manier uitkomen in de nieuwe studioshow van Gerard Joling en Beau van Erven Dorens.

Na de succesvolle zaterdagavondprogramma’s van Paul de Leeuw maakt zijn productiehuis dit najaar speciaal voor SBS 6 een nieuwe zaterdagavondshow met Gerard en Beau in de hoofdrol. Het duo zal op geheel eigen wijze de meest uiteenlopende dromen van mensen in het publiek uit laten komen. Geen droom is te gek voor de twee. Beau en Gerard zetten alles op alles om de verzoeken op een ludieke manier in de studio te realiseren.

Het presentatieduo Gerard Joling en Beau van Erven Dorens was eerder samen te zien in 'Hole in The Wall'. In dit programma lieten de heren zien goed op elkaar ingespeeld te zijn. In hun nieuwe zaterdagavondshow worden mooie momenten afgewisseld met hilarische situaties. Kortom, komend najaar staat de zaterdagavond van SBS 6 helemaal in het teken van groots amusement voor het hele gezin.

DOSSIER: Najaar 2010: wat krijgt Nederland te zien?

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Jan Slagter ontvangt onder anderen Buddy Vedder en Aruna, de winnares van Heel Holland Bakt. Buddy Vedder vertelt over de vele ontmoetingen met koningin Máxima en andere leden van het koninklijk huis. Hij speelt de hoofdrol in de musical Saturday Night Fever en samen met de cast treedt hij op. Aruna is groot liefhebber van het koningshuis en maakt koninklijke lekkernijen. Etiquette- en protocolexpert Jan Jaap van Weering legt uit hoe je een tompouce eet en waarom je tegen de koning niet 'eet smakelijk' zegt. Marco Schuitmaker treedt op. April Darby speelt de hoofdrol in de musical Sister Act. Ze vertelt over de rol en treedt op met de cast.

'MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk', om 13.35 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers