Nederlands zangduo treedt dankzij Qmusic-dj op met The Script in Ziggo Dome

vrijdag 29 november 2019

Een droom komt uit voor Bart Maessen (26) en Robin Zomer (27) van het popduo BENR. De zangers met het populaire YouTube-kanaal mogen in maart samen optreden met The Script tijdens hun concert in de Ziggo Dome.

Dit hoorde het duo donderdagavond tijdens het programma van Kai Merckx op Qmusic.


Bart en Robin maken voor Qmusic-dj Kai Merckx wekelijks een cover van een nummer uit de Top 40 in het Nederlands. Zo ook de nieuwste hit van The Script, 'The Last Time'. Toen de band onlangs bij Qmusic was voor een intiem concert, besloot Kai de versie van Bart en Robin te laten zien aan de driekoppige band.

De reactie van de mannen van The Script was meteen laaiend enthousiast. Daarop besloot de band iets ongekends te doen: zanger Danny O'Donoghue nodigde het duo via een videoboodschap uit om samen een nummer ten gehore te brengen voor 17.000 man in de Ziggo Dome. En dat twee keer, tijdens de concerten in maart. The Script zingt dan in het Engels, waarbij de jongens van BENR stukken in het Nederlands op zich nemen.

Bart en Robin kregen dit donderdagavond te horen tijdens de show van Kai Merckx.

Bekijk hier de cover van BENR van het nummer The Last Time van The Script:


Hier zijn meerdere covers van BENR te vinden:

- Duncan Laurence – Arcade cover
- Tones & I – Dance Monkey

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders' (RTL 4)

Met de finale in zicht, groeit het onderlinge wantrouwen. Zelfs de Verraders bekijken elkaar met argusogen. Een van de Getrouwen probeert de groep voorzichtig mee te krijgen, maar belandt zelf in een zee van verdenkingen. In een kasteel waar paranoia hoogtij viert, is strategie de sleutel.

'De Verraders', om 20.00 uur op RTL 4.

Dossiers