Nieuwe dramaserie 'Kattenoog' dit najaar van start bij RTL Telekids

dinsdag 7 juli 2015

In oktober gaat de gloednieuwe dramaserie 'Kattenoog – Het Geheim van de Griezelclub' van start bij RTL Telekids. In de serie staan mysterie, vriendschap en humor centraal.

De cast bestaat uit veel bekende namen waaronder Britt Scholte, Ian Thomas, Kürt Rogiers, Birgit Schuurman en Eline de Munck.


'Kattenoog' speelt zich af in een klein en karakteristiek dorpje aan de rand van een mysterieus meer. In het dorp heerst al jarenlang een griezelmysterie. Om dit mysterie te ontrafelen, wordt de Griezelclub opgericht. De leden van de Griezelclub hebben de taak om het dorp en de inwoners te beschermen tegen heksen, vampiers en ander gespuis dat uit is op het Kattenoog, een mysterieuze heksensteen met magische krachten die verborgen ligt aan het meer. Ondertussen verschijnt in het dorp een cameraploeg van het populaire kanaal Boe TV, die het mysterie ook tot op de bodem wil uitzoeken. Wie lost het mysterie eerder op? De leden van de Griezelclub of de nieuwsgierige cameraploeg van Boe TV?

Het verhaal van 'Kattenoog' is van de hand van Anjali Taneja, de bedenkster van onder andere Het Huis Anubis. De opnames van 'Kattenoog' zijn van start gegaan en zullen de hele zomer duren.

'Kattenoog' is dit najaar te zien bij RTL Telekids.

DOSSIER: Najaar 2015: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers