Nieuwe muzikale spelshow 'Secret Duets' bij RTL 4

woensdag 29 december 2021

Kun je een bekende herkennen op basis van diens zangstem? In 'Secret Duets' zingen elke aflevering vier bekende panelleden hun eigen duet met een mysterieuze, bekende gast met wie ze een connectie hebben.

Zij weten alleen niet wie dit is, want de muur scheidt het panellid van de secret singer. Alles draait om één vraag: wie staat er aan de andere kant van de muur? De presentatie is in handen van Jamai Loman.


De panelleden zijn: Berget Lewis, Dave von Raven, rapper Donnie, Frans Bauer, Gerard Joling, Karin Bloemen, Richard Groenendijk, Samantha Steenwijk en Shirma Rouse.

Onthullingen
Per aflevering bestaat het panel uit vier BN’ers, die elk hun eigen duet zingen met een secret singer aan de andere kant van de muur. Dat zijn dus niet één, zelfs niet twee of drie, maar maar liefst vier duetten én onthullingen per aflevering. Als klap op de vuurpijl zingt presentator Jamai Loman aan het eind van elke aflevering zijn eigen duet met een te ontrafelen gast; that makes five 'Secret Duets!'

De muur
Terwijl de verhulde secret singer voor zowel kijker als panel langzamerhand zichtbaar wordt, blijft dit voor het zingende panellid één groot mysterie tot het moment dat de muur dan eindelijk omhooggaat. De overige panelleden aanschouwen het optreden, geven hun ongefilterde commentaar en beantwoorden vragen over wie het toch zou kunnen zijn met wie een duet gezongen wordt. Op basis van de stem van hun zangpartner én verschillende hints moet het panellid de mysterieuze gast zien te ontmaskeren. Pas als de muur omhooggaat, komt diegene erachter met wie gezongen is.

'Secret Duets' is geproduceerd door Warner Bros. en is vanaf donderdag 30 december wekelijks om 20.30 uur te zien bij RTL 4.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers