Nieuwe politieserie 'DNA' vanaf 29 augustus te zien bij SBS6

donderdag 15 augustus 2019
Foto: SBS6 - © Talpa Network 2019

Vanaf donderdag 29 augustus is de nieuwe, sexy en spannende politieserie 'DNA' te zien bij SBS6 met vier sterke vrouwen in de hoofdrol: Loes Haverkort, Yolanthe Cabau, Belinda van der Stoep en Maaike Martens.

Moord, doodslag, spanning, emotie en humor... 'DNA' is een serie waarin vrouwelijke recher­cheurs samen met een vrouwelijke Officier van Justitie moordzaken oplossen en ondertussen balans proberen te vinden in hun ver van perfecte privélevens. De moorden die ze onderzoe­ken zijn aangrijpend en altijd persoonlijk. Je voelt voor het slachtoffer en ergens leef je ook mee met de dader. Het zijn zaken die dichtbij komen, die heel misschien ook jou hadden kunnen overkomen. Want zijn liefde, haat, jaloezie, wraak, woede en hebzucht per slot van rekening niet voor iedereen herkenbare emoties?

In het altijd bruisende Amsterdam werken, onder leiding van politiechef Maureen Grootfaam (Manoushka Zeegelaar-Breeveld), rechercheurs Lara Noort (Yolanthe Cabau), Eliz Alvaro (Belinda van der Stoep) en Isabel Arends (Maaike Martens) samen met Kate Daans (Loes Haverkort), Officier van Justitie, aan het oplossen van moordzaken. Daarin worden ze bijge­staan door twee mannelijke collega-rechercheurs Jos van Dongen (Matteo van der Grijn), Rodan Çelik (Sinan Eroglu) en schouwarts Maurice Jonker (Hans Kesting). Maar met alle res­pect voor die drie mannelijke collega’s, DNA draait om de vrouwen en hun relaties. Vrouwen die midden in het leven staan en met herkenbare dilemma’s worstelen. De balans tussen werk en privé, exen die je niet kunt loslaten, werk dat je niet kunt loslaten, seks met foute mannen, seks met foute vrouwen, de zoektocht naar Mr. (of Mrs.) Right en als je die eenmaal hebt, het vasthouden daarvan. Allemaal staan ze voor hun eigen relationele uitdagingen.

'DNA' is geproduceerd door Talpa Fictie, de makers van onder meer 'Gooische Vrouwen' en 'Divorce'.

'DNA', vanaf donderdag 29 augustus om 20.30 uur bij SBS6.

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers