Onverklaarbare illusies in nieuw seizoen van 'MINDF*CK'

zondag 3 maart 2024
Foto: AVROTROS - © Oscar Verpoort 2024

Illusionist Victor Mids is terug met de meest onverklaarbare illusies en wetenschappelijke experimenten in een nieuw seizoen van 'MINDF*CK'.

Bekende en onbekende Nederlanders vallen weer van de ene verbazing in de andere en ook thuis kan de hele familie meedoen met fascinerende en interactieve illusies. In dit nieuwe seizoen zijn onder anderen Youp van ‘t Hek, StukTV, Davina Michelle, Fred van Leer, Paulien Cornelisse en Jandino Asporaat te zien.


Voor Youp van ‘t Hek heeft Victor een unieke verrassing, door de cabaretier op magische wijze met zijn geliefde konijn Flappie te herenigen. Met de mannen van StukTV voert Victor een spannend experiment uit, waarbij hun leven op het spel staat zonder dat ze dat doorhebben. Fred van Leer gilt het uit als hij ziet wat er met een door hem uitgezochte outfit gebeurt en Jandino Asporaat solliciteert als Judeska voor een bijbaantje als goochelassistent van Victor.

[video]

Natuurlijk gaat Victor ook de straat op om voorbijgangers te verbluffen. Zo probeert hij met slimme marketingtrucs flesjes gebakken lucht te verkopen, lukt het hem om tijdelijk iemands geheugen te wissen en legt hij uit hoe je met een slimme truc 10 euro winst kunt maken in elk café.

Victor: 'Ik denk dat dit het beste seizoen is wat we tot nu toe hebben gemaakt. Het is doorspekt met interactieve illusies zodat iedereen thuis mee kan doen en de reacties van zowel de mensen op straat als de BN’ers waren af en toe echt buitenaards. Ik kan niet wachten om Nederland de komende maanden op zaterdagavond weer onder te dompelen in mijn magische wereld!'

'MINDF*CK', vanaf 16 maart elke zaterdag om 20.30 uur bij AVROTROS op NPO 1.

DOSSIER: Voorjaar 2024: alle plannen, alle zenders (NL)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Hunted into the Wild' (AVROTROS)

Pieter Valley en Appie Mussa, Sander en Jordy Huisman, Mátyás Bittenbinder en Sterrin Smalbrugge, Do en Loiza Lamers, Chatilla van Grinsven en Steven Brunswijk en Krista en Marcelle Arriëns slaan op de vlucht in Noorwegen. Wie blijven de hunters een stap voor in een gebied waar overal gevaar dreigt?

'Hunted into the Wild VIPS', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers