Opnames 'Het Huis Anubis' verdwenen

zaterdag 29 juli 2006

De opnames van 'Het Huis Anubis' (Nickelodeon) zijn sinds april in volle gang. De productie kreeg een tegenslag te verwerken toen afgelopen weekend bleek dat de opnames van de eerste week verdwenen zijn.

H


et is nog niet duidelijk of er sprake is van verlies of verkeerde bedoelingen. Productiehuis Studio 100 heeft de procedures aangescherpt om herhaling te voorkomen. Mocht dit filmmateriaal in omloop komen, dan zullen Studio 100 en Nickelodeon de noodzakelijke stappen ondernemen. Als iemand het materiaal in handen krijgt ontvangt Studio 100 het graag retour.

Het verdwenen materiaal is opnieuw opgenomen. De acteurs en de crew laten zich door het voorval niet uit het veld slaan. Studio 100: 'Wij hebben zeer strikte procedures voor de behandeling van opnamemateriaal. Deze worden altijd zeer nauwkeurig gevolgd. We zullen er nog meer op toezien dat er niets over het hoofd wordt gezien'.

Alle tips om de tapes te lokaliseren zijn welkom. Indien iemand informatie heeft, graag contact opnemen met Studio 100, anubistapes@studio100info.be

Het Huis Anubis
In een statig pand uit 1900 dat dienst doet als internaat, wonen negen jongeren samen onder leiding van conciërge Victor. Wanneer nieuwkomer Nienke als ontgroening een nacht door moet brengen op de zolder van het huis doet ze een bizarre ontdekking; het huis heeft een geschiedenis, een groot mysterie waar niemand iets vanaf weet. Terwijl ieder op zijn eigen manier bezig is met school, vrienden, liefdes en volwassen worden, gaan de negen op zoek naar de verborgen geschiedenis van het huis. En die had ze maar beter met rust kunnen laten ...

'Het Huis Anubis', vanaf 28 augustus bij Nickelodeon.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders' (RTL 4)

Met de finale in zicht, groeit het onderlinge wantrouwen. Zelfs de Verraders bekijken elkaar met argusogen. Een van de Getrouwen probeert de groep voorzichtig mee te krijgen, maar belandt zelf in een zee van verdenkingen. In een kasteel waar paranoia hoogtij viert, is strategie de sleutel.

'De Verraders', om 20.00 uur op RTL 4.

Dossiers