Oranje Leeuwinnen verhuizen vrijdag eenmalig naar SBS9

woensdag 6 november 2019

Op vrijdag 8 november spelen de Oranje Leeuwinnen een EK kwalificatieduel tegen Turkije. De wedstrijd start om 17.00 uur in het Bornova Stadion in Izmir.

Door het vroege tijdstip wordt dit duel eenmalig uitgezonden op SBS9 in plaats van Veronica.


Op dinsdag 12 november spelen de Oranje Leeuwinnen tegen Slovenië, in het Gelredome in Arnhem. De voorbeschouwing van deze wedstrijd is om 19.30 uur en is zoals gebruikelijk te zien bij Veronica. Om 20.00 uur start het live verslag van de wedstrijd, met commentaar van Wytse van der Groot. De presentatie is deze avond in handen van Hélène Hendriks, analist is Anouk Hoogendijk.

Samenvattingen van de wedstrijden van de Oranje Leeuwinnen zijn terug te zien via Veronicatv.nl

EK 2021 kwalificatie
Jackie Groenen (Manchester United), Kika van Es (Everton) en Shanice van de Sanden (Olympique Lyon) maken hun rentree in de selectie van de Oranje Leeuwinnen voor de EK-kwalificatieduels met Turkije en Slovenië. De Oranje Leeuwinnen spelen voor de kwalificatie van het Europees kampioenschap vrouwenvoetbal 2021 in Poule A. In deze poule nemen zij het op tegen Rusland, Slovenië, Turkije en Estland. Na vier wedstrijden zijn de Oranje Leeuwinnen nog ongeslagen en staan bovenaan in de poule.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers