Overleeft Ilyas de aanval? 'Goede Tijden, Slechte Tijden' is terug!

zondag 29 augustus 2021

In de zomercliffhanger van 'Goede Tijden, Slechte Tijden' is Billy de Palma met de noorderzon vertrokken, maar niet voordat ze Ludo en Richard in een slinkse val heeft gelokt, waardoor de twee nog wel even aan elkaar vastzitten: een wurgcontract en een lijk.

Vreugde en verdriet liggen ook dit seizoen dicht naast elkaar: terwijl de familie Verduyn dolblij is met de terugkeer van Demi’s baby, zijn Marwan en JoJo verscheurd door verdriet na de aanslag op Ilyas in de Buurtsuper. Overleeft hij de aanval?


Naast vreugde en verdriet, komt ook woede om de hoek kijken tijdens de start van het nieuwe seizoen: wie heeft het broertje van Marwan neergestoken? De politie doet er alles aan om de dader te vinden, maar dat is niet genoeg voor Marwan. Richard is in alle staten als blijkt dat hij opeens voor Ludo werkt én dat Billy hem in de steek heeft gelaten. Tot overmaat van ramp doen hij, Ludo en Janine een schokkende ontdekking, waardoor ze niet alleen tot elkaar veroordeeld zijn, maar elkaar ook zullen moeten vertrouwen: rivalen worden partners. Ook Shanti voelt zich in de steek gelaten door haar moeder. In haar zoektocht naar houvast brengt een lezer van tarotkaarten haar op het spoor van een 'grote liefde'.


'Dokter Roman'
Roman van Loon, de nieuwe huisarts in Meerdijk, zorgt dit seizoen voor onrust in de praktijk van Anton. De dokters verschillen nogal van werkwijze en mening en bovendien brengt Roman het hart van vele Meerdijkse vrouwen op hol. Wil je dokter Roman beter leren kennen? Sinds 19 augustus is de GTST miniserie 'Dokter Roman' te bingen bij Videoland, waarin de kijker meer te weten komt over het twijfelachtige verleden van dit nieuwe personage, vóórdat hij naar Meerdijk kwam.

'Goede Tijden, Slechte Tijden' wordt geproduceerd door EndemolShine Nederland - een label van Banijay Benelux – en is vanaf maandag 30 augustus elke maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4. Te nieuwsgierig? Kijk dan nu al vooruit bij Videoland.


Lees ook:
Open eindes, onverwachte twists ťn goede tijden in 31e 'GTST' zomercliff

DOSSIER: Najaar 2021: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Streken van Van Boven' (AVROTROS)

Yvette gaat naar 't Gooi, waar ze de rijken nu eens links laat liggen en op bezoek gaat bij oude boerenfamilies, hele deftige duivenbitterballen proeft en kookt met Blaricumse boekweit en gerookte vis.

'De streken van Van Boven', om 21.00 uur bij AVROTROS op NPO 2.

Dossiers