Reallifesoap van De (nieuwe) Toppers gaat door

dinsdag 11 november 2008

Nu Gerard Joling de laan is uitgestuurd bij De Toppers, lijkt alles opeens in een stroomversnelling te komen. Jeroen van der Boom wordt de nieuwe hoofdrolspeler en zal samen met Gordon en Rene Froger figureren in de reallifesoap. De geplande serie komt er effectief, zo heeft de Tros bevestigd.

D


e TROS gaat dus gewoon door met de oorspronkelijke plannen voor de soap. Die was de afgelopen in het gedrang gekomen door het exclusiviteitscontract dat Gerard Joling had met de commerciële zender SBS6. Maar nu Geer buiten gewiekst is en vervangen door Jeroen van der Boom, liggen de kaarten volledig anders.

De TROS steekt zijn tevredenheid niet onder stoelen of banken: 'We betreuren het afhaken van Topper Gerard Joling, maar zijn blij met de oplossing die René Froger en Gordon hebben aangedragen. Jeroen van der Boom komt de gelederen versterken en in hem hebben ze een rasartiest gevonden die past in de succesformatie die Nederland gaat vertegenwoordigen bij het Songfestival.'

De omroep houdt ook vast aan de oorspronkelijke planning. Dat betekent concreet dat de docusoap van start gaat na het Nationaal Songfestival. Op zondag 1 februari 2009 mogen de kijkers mee bepalen met welk liedje de Toppers naar Moskou gaan. Daarna volgen de camera's het trio bij alle voorbereidingen in de docusoap 'De Toppers Op Weg Naar Moskou'.

Artikel: Raf Van Bedts - Eurosong.be  

DOSSIER: Toppers: de woelige weg naar het 'Eurovisiesongfestival'

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Jan Slagter ontvangt onder anderen Buddy Vedder en Aruna, de winnares van Heel Holland Bakt. Buddy Vedder vertelt over de vele ontmoetingen met koningin Máxima en andere leden van het koninklijk huis. Hij speelt de hoofdrol in de musical Saturday Night Fever en samen met de cast treedt hij op. Aruna is groot liefhebber van het koningshuis en maakt koninklijke lekkernijen. Etiquette- en protocolexpert Jan Jaap van Weering legt uit hoe je een tompouce eet en waarom je tegen de koning niet 'eet smakelijk' zegt. Marco Schuitmaker treedt op. April Darby speelt de hoofdrol in de musical Sister Act. Ze vertelt over de rol en treedt op met de cast.

'MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk', om 13.35 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers