Recordcijfers voor Eva Jinek

zondag 5 januari 2020

Het debuut van Eva Jinek op RTL 4 lokte maar liefst 1,7 miljoen kijkers en dat is een record voor de commerciële zender. De talkshow deed het zelfs beter dan 'The Voice of Holland'. Dat schrijft AD.

Na haar overstap van NPO 1 naar RTL 4 waren de verwachtingen hooggespannen voor Eva Jinek, temeer omdat de commerciële zender haar talkshow aankondigde als een heus prestigeproject waar zelfs reclame voor moest wijken. En die aanpak werkt, want de eerste uitzending leverde meteen een kijkcijferrecord op.

In de eerste aflevering blikten de gasten vooral vooruit op het nieuwe jaar en zagen we verslaggever Jaïr Ferwerda proosten met Mark Rutten. Bovendien zorgde de uitzending voor heel wat speculaties. Verschillende kijkers waren er immers van overtuigd dat niemand minder dan kroonprinses Amalia in het publiek zat. Omdat noch RTL, noch de RVD gereageerd heeft op deze speculaties, is de kans vrij groot dat het om een look-a-like gaat. Voor de rest waren de reacties positief en lijkt het programma goed op wat de kijker gewoon is van Eva Jinek.
Opmerkelijk: 'Op1', de opvolger van Eva Jineks talkshow op NPO 1, gaat pas maandag van start. 'Een goede zaak dat de kijker kan kiezen, zolang ik maar win', grapt Jinek.

Bron: AD


TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Jan Slagter ontvangt onder anderen Buddy Vedder en Aruna, de winnares van Heel Holland Bakt. Buddy Vedder vertelt over de vele ontmoetingen met koningin Máxima en andere leden van het koninklijk huis. Hij speelt de hoofdrol in de musical Saturday Night Fever en samen met de cast treedt hij op. Aruna is groot liefhebber van het koningshuis en maakt koninklijke lekkernijen. Etiquette- en protocolexpert Jan Jaap van Weering legt uit hoe je een tompouce eet en waarom je tegen de koning niet 'eet smakelijk' zegt. Marco Schuitmaker treedt op. April Darby speelt de hoofdrol in de musical Sister Act. Ze vertelt over de rol en treedt op met de cast.

'MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk', om 13.35 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers