Rijk Hofman en Edson Da Graça presenteren 'Je Moeder'

maandag 18 februari 2019

MTV-host Rijk Hofman en co-host Edson Da Graça presenteren vanaf dinsdag 19 februari twee keer per week een aflevering van 'Je Moeder', waarin influencers en artiesten elkaar uitdagen om de scherpste, grappigste en hardste 'Je Moeder' grappen te brengen.

Onder de bezielende leiding van presentator Rijk battlen de deelnemers in drie rondes vol gevatte one-liners. Alleen met de allerbeste 'Je Moeder' grappen maak je kans op de winst! Edson zorgt er in zijn rol als co-host en coach voor dat alle deelnemers zo goed mogelijk worden voorbereid op deze spannende strijd. De vloggers en artiesten hebben een enthousiaste achterban die hen aanmoedigt en zo ontstaan er twee kampen die het tegen elkaar opnemen.


In de eerste ronde is het meteen tijd voor de klassieke grappen over 'Je Moeder'. De tweede ronde wordt een stuk persoonlijker: de deelnemers kunnen nu elkaar te grazen nemen! De derde en tevens laatste ronde bestaat uit één keiharde knock-out grap. Rijk en Edson bepalen uiteindelijk wie de beste 'trash-talker' van de avond wordt.

Deze artiesten en influencers durven het aan om de grappen te maken én te ontvangen...

Keizer vs Loopers
Lena vs Stacy
Anouar (Anouarvines) vs Ismail Ilgun
Diiggys (Naik Byusa) vs Korthom (Thomas Brok)
Royalistiq vs Don (de Jong)
Ta Joela vs Ponkers (Jesper en Martijn)
Ricongelooflijk (Rico) vs Jeroen Holtrop
Koen Kardashian vs Jody Bernal
Vonneke Bonneke en Selma Omari vs Vriendloos (Brandon & Willem Chen)
Peter Nauts vs Hanwe

MTV's 'Je Moeder' is vanaf dinsdag 19 februari elke dinsdag en donderdag vanaf 16.00 uur te zien op het Youtube kanaal van MTV Nederland. #MTVJeMoeder

Ook zie je vanaf zondag 24 februari elke zondag 'Je Moeder' om 20.00 uur op MTV!

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Bed & Breakfast' (foto: © Omroep MAX 2020)

In Noord-Brabant zijn we te gast bij Joys en Marco. Zij hebben een voorliefde voor het kroeg- én rock-'n-rollleven. Dit zie je dan ook duidelijk terug in hun B&B-kamers. Daarna is het de beurt aan Karin en Ralf om de gasten te ontvangen. Ook zij wonen in Noord-Brabant, maar dan wat meer landelijk. Yvonne en Hein mogen als laatste de deelnemers verwelkomen in hun bed & breakfast in Gelderland.

'Bed & Breakfast', om 20.35 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers