Rob Verlinden in jury 'Hollands Beste Bloemstylist'

woensdag 22 juli 2015

Na het succesvolle eerste seizoen van 'Hollands Beste Bloemstylist' neemt Nederlands bekendste tuinman, Rob Verlinden, deel aan de jury van het tweede seizoen.

Rob beoordeelt samen met de andere juryleden Hanneke Frankema en Pascal Koeleman de bloemkunstwerken van de kandidaten. De creaties worden dit seizoen veelal buiten en op typisch Nederlandse plekken gemaakt. Het nieuwe seizoen wordt wederom gepresenteerd door Kees Tol en is vanaf zondag 13 september om 19.30 uur te zien bij SBS6.


Rob Verlinden heeft veel zin in zijn nieuwe rol als jurylid: 'Ik vind het hartstikke leuk dat ik de kandidaten mag voorzien van tips en hun bloemstukken mag beoordelen. Normaal steek ik zelf de handen uit de mouwen, maar nu ben ik degene die toekijkt en een oordeel velt.'

Ook nieuw dit seizoen is dat de kandidaten regelmatig de veilige omgeving van het bloematelier verlaten om op locatie uitdagende opdrachten uit te voeren. Ze komen op diverse typisch Nederlandse plaatsen. De opdrachten lopen uiteen van het aankleden van de wieken van een molen voor een persfoto, het decoreren van een prieel voor een huwelijk op het strand, tot het verrijken van de tuinen van Koninklijk Paleis het Loo met een barokstuk en het creëren van een spectaculaire eyecatcher voor toeristentrekpleister de Zaanse Schans.

Degene die er met de prestigieuze titel 'Hollands Beste Bloemstylist' vandoor gaat wint een fiks geldbedrag als startkapitaal voor een eigen zaak of voor de uitbreiding van zijn of haar reeds bestaande bloemenwinkel.

'Hollands Beste Bloemstylist' wordt geproduceerd door Talpa.

'Hollands Beste Bloemstylist', vanaf zondag 13 september om 19.30 uur bij SBS6.

DOSSIER: Najaar 2015: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers